18 april, 2017

Investeringar

Mina Investeringar

Här hittar du kort och gott mina investeringar som är aktiva just nu.

Dividend Sweden

Dividend Sweden bedriver företagsrådgivning kring finansieringslösningar till mindre listade bolag för att på så sätt skapa både kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.

Läs mer: Dividend Sweden.

Fondportföljen – Avslutad

Fondportföljen avslutades i juli 2017.

Läs mer: Fondportföljen.

Investera i cannabisaktier

Kanada siktar på att legalisera cannabis fullt ut i juli 2018 och det håller på att öppna upp en oerhört lukrativ marknad. I USA så finns det både röster för och emot en legalisering och om det skulle legaliseras där också så skulle marknaden vara enorm.

Läs mer: Investera i cannabisaktier

Lendify

Via Lendify så kan du investera i P2P-lending vilket alltså är lån mellan privatpersoner. Det vill säga att du kan låna ut pengar till andra privatpersoner, med Lendify som mellanhand, för att få avkastning. Räntan och amorteringen går till dig och är du klok så återinvesterar du den under en längre period i nya lån för att nytttja snöbollseffekten.

Läs mer: Lendify.

Mintos

Precis som Lendify så är Mintos en P2P-lånsförmedlare. Skillnaden är att Mintos är aktiva inom hela Europa och man erbjuder även möjligheten att låna ut till företag. Räntorna är något högre än hos Lendify.

Läs mer: Mintos.

Utdelningsportföljen

Utdelningsportföljen består av aktier som köpts med målet att nå en hög och stadig utdelning i många år framöver. Detta gör jag för att bygga upp ett tryggt och stabilt innehav som ska kunna generera en god avkastning. Målet med utdelningarna är att skapa en snöbollseffekt som gör att portföljen växer mer och mer för varje krona som investeras.

Läs mer: Utdelningsportföljen.