Över 7000 kr och snart 30 lån hos Lendify

Det rullar på hos Lendify och portföljen med lån växer sakta men säkert. Det är roligt att se att fler och fler går med i Lendify och jag vill passa på att tacka alla som går med via min länk så att vi båda för en bonus. Tack!

Veckan började riktigt bra eftersom att två av mina då fyra släpande lån betalade ikapp sina missade inbetalningar. Bägge låntagarna hade fått hela tre stycken påminnelser men tillslut så kom betalningarna in.

Av resterande två lån så ligger ett vid påminnelse tre och ett hos inkasso. Jag håller tummarna för att låntagarna får tummen ur, no pun intended.

När jag reserverade 250 kr i ett lån idag så hamnade den totala summan jag investerat för på 7037 kr som ni kan se här nedanför.

Investerat kapital via Lendify

Något som var mindre roligt var att fyra stycken lån inte betalade i tid vid månadsskiftet men det är inte ovanligt att det trillar in några sena avbetalningar. Deadlinen är den 15e.

Något som är betydligt roligare att se är att snitträntan på mina lån stiger och stiger. Nu är den uppe på 9.34% ränta (innan skatt). Mer ska det bli, jag vill helst se den hamna över 12%!

När lånet som jag reserverade 250 kr i tidigare idag går igenom så blir min genomsnittliga ränta ännu högre. Ett steg i taget!

Sist men inte minst så är det härligt att se gruppen på Facebook växa sig större och större. Gå gärna med och träffa andra som investerar via Lendify. Länken hittar du Här.


Gå med i Lendify via min länk så får vi båda 500 kr i bonus om du investerar minst 5000 kr


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *