SMÅA – Arbetslöshetskassa för Småföretagare

www.ihallandeinvest.se

En Arbetslöshetskassa för Småföretagare

SMÅA är den perfekta lösningen för småföretagare och deras familjemedlemmar. När du vill försäkra dig mot inkomstbortfall vid arbetslöset så är SMÅA arbetslöshetskassa för småföretagare rätt val för dig. Ju mindre företag man har desto större problem får man vid sjukdom. Därför så är det väldigt viktigt att se till att man har sitt på det torra utifall att olycka eller sjukdom inträffar.

Vilka är SMÅA?

Som företagare så kanske du redan är väl insatt i vilka SMÅA är men annars kanske du aldrig har hört talats om bolaget. SMÅA är då Sveriges största a-kassa för företagare. SMÅA är även en remissinstans och en drivande aktör gentemot regering och Riksdag.

Tack vare sin storlek så kan SMÅA påverka mångt och mycket, till och med landets lagstiftare. SMÅA är oberoende utan kopplingar till andra förbund eller organisationer.

Tack vare hög kompetens, stor erfarenhet och god sakkunskap inom regelverket för arbetslöshetsförsäkringen så är du i riktigt trygga händer hos SMÅA.

Personlig service

SMÅA förstår vikten av att få bra rådgivning och tydlig information i varje situation för att undvika onödiga och krångliga missförstånd. Deras arbetssätt är unikt inom a-kassevärlden eftersom att du får en riktigt Personlig Service. Du får via SMÅA tillgång och möjlighet till ett personligt samtal där ni i lugn och ro går igenom din situation och vilka handlingar ni kan komma att behöva.

Du får även hjälp med att fylla i och få förklarat olika standardblanketter så att du slipper krångla med att skicka in fler och fler uppgifter eller handlingar innan du kan få din ersättning utbetald. Tänk om fler a-kassor jobbade på det sättet!

Kika in SMÅA redan nu och se hur Du kan få hjälp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *