Oboya väntar besked ifrån Aureum Life

Senast den 20e januari så ska Auerum Life ha lämnat info till Oboya enligt ramavtalet mellan bolagen. Beställningens värde har av Aureum uppskattats till cirka 750 000 EURO men det återstår att se vad det faktiskt blir.

Disclaimer: Jag äger aktier i bolaget Oboya.

Aureum Life skall arbeta med forskning, produktion och försäljning av medicinsk cannabis. Oboya och Aureum har skrivit ett ramavtal och Oboya hoppas på att bli Aureums helhetslösning för uppbyggandet av deras odlingsanläggningar runt om i världen.

Avtalet innebär ingen skyldighet till beställningar och man skall börja med att analysera Aureums behov av Oboyas tjänster.

Aureums första odlingsanläggning planeras i Grekland och den beräknas vara cirka 6000 kvadratmeter stor. Arbetet med den anläggningen bör komma igång under årets första kvartal.

Efter det så skall Aureum även påbörja anläggningar i länderna Zimbabwe, Swaziland och Uruguay plus möjligtvis Danmark, Nederländerna eller Portugal.

Andreas Mikulic som är odlingsansvarig hos Aureum Life har bland annat sagt följande om samarbetet:

”Vi har genomfört omfattande analyser av ett flertal helhetsleverantörer av industriella kultiveringsutrustningar och odlingssystem. Därefter har vi beslutat att vi bäst når våra mål genom ett långsiktigt och omfattande samarbete med Oboya. Det är avgörande för oss att Oboya är en innovativ, nyskapande och miljömedveten tillverkare och internationell distributör av helhetslösningar,”

Förhoppningsvis så kan samarbetet bli lukrativt för båda bolagen så att alla parter gynnas.

www.ihallandeinvest.se spacer

Besked senast 20 januari

Vi bör få nyheter om avtalets utformning nu i veckan eftersom att Aureum skall lämna sin offert till Oboya senast 20e januari, det vill säga nu på måndag.

Det eventuella ordervärdet uppskattas av Aureum till 750 000 EURO. Det skulle bli en fin order från cannabismarknaden som jag hoppas att Oboya kan ta plats på.

Om Oboya får en order ifrån Aureum och sedan sköter det arbetet bra så kan det betyda fler beställningar inte bara från Aureum utan även från andra cannabisbolag.

Den möjligheten tycker jag gör Aureum till ett intressant bolag utöver det faktum att man håller på att sadla om från omsättningstillväx till lönsamhet.

Hur avtalet faktiskt ser ut, eller om det ens blir något avtal, återstår att se men baserat på det som bolagen uttalat sig om så låter det väldigt lovande i mina öron.

Förhoppningsvis så får Oboya en stor order och gör jobbet bra så att man öppnar flera dörrar in i en relativt ny världsindustri.

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Källor / Läs Mer

Tack för att du läste inlägget!

0 0 votes
Article Rating
Följ
Notiser av
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
äldasta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Oboya väntar besked ifrån Aureum Life […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
amazon salt and pepper shakers