Bitcoin är här för att stanna

Så fort priset på Bitcoin går ned så tror folk att resan är över. Personer i stil med Claes Hemberg skyndar sig till Twitter för att skandera ”Vad var det jag sade?”. Det gör man om man inte har ordentlig koll på vad Bitcoin är för något. När man börjar förstå mer och mer hur Bitcoin kommer att förändra världen så ser man bara köpläget.

Det kan vara svårt att sätta sig in i vad Bitcoin är och hur det kommer att förändra samhället. Genom gruppen ”Bitcoin Sverige” på Facebook så fick jag tips om en föreläsare vid namn Andreas M. Antonopolous.

Hans föreläsningar är inte bara väldigt informativa utan även lätta att förstå så länge man har koll på engelska. Han går igenom så oerhört mycket kring Bitcoin hur den kommer att påverka samhället.

Han går även igenom om vilka som inte gillar Bitcoin och varför samt kring hur lönlöst deras motstånd är. Det här är bara en av väldigt många olika föreläsningar som han har gjort.

Mitt tips till alla som vill sätta sig in i vad Bitcoin är och hur det fungerar är att börja kolla in hans videos på Youtube.

Det kommer inte att dröja länge innan du vet mycket, mycket mer kring Bitcoins nytta och värde efter att du har börjat se hans videos.

Videon ovanför är en av måna som han har gjort och som jag rekommenderar dig att se. Efter att ha studerat hans videos så har jag insett att Bitcoin är här för att stanna. Det är folkets revolution i form av valutor.

Att ta makten från institutioner och banker som i många fall är korrupta är en bra sak. Men för många så verkar det väldigt läskigt. Men vem kontrollerar Bitcoin? Ingen, eller alla. Det är just det som är poängen.

Om du tror att banker och andra finansiella institutioner inte är korrupta och kriminella så behöver du börja läsa mer och öppna ditt sinne. Bankerna tvättar pengar åt kriminella gäng precis som politiker gör.

Samma politiker som får ”sponsorpengar” från bolag för att rösta på ett visst sätt eller för att få igenom vissa lagar. Hela samhället är korrupt och genomruttet. Bitcoin är ett sätt för att börja rensa upp och för att flytta makten till folkets händer.

I mina ögon så är Bitcoin här för att stanna. Blockchain-tekniken är så genuin och transparent att den kommer att appliceras till många saker världen över så småningom. Än så länge vet hur många, ungefär 100 miljoner personer ens vad Bitcoin är och hur det fungerar?

Inte undra på att priset är väldigt volatilt. Tänk när 1 eller 2 miljarder personer vet vad Bitcoin är. Då kommer priset att vara mycket, mycket stabilare. Efterfrågan kommer att öka och öka, jag är glad att vara inne tidigt!

Som sagt, Bitcoin är här för att stanna. Det gäller bara att inte fega ur när det dipar utan att se det som ett köpläge. Det gör iallafall jag.

Klicka här för att läsa mer om kryptovaluta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.