Bitcoin Trading med låga avgifter

Inlägget ”Bitcoin Trading” innehåller annonslänkar.

Om man vill syssla med Bitcoin trading så vill man givetvis betala så pass låga avgifter som möjligt. I dessa skakiga tider så är det många som tjänar på trading men det gäller att välja rätt plats.

När man väljer en exchange som det heter, en handelsplats för värdepapper och inom Bitcoin-sfären en digital handelsplats så finns det en del viktiga aspekter att kika på.

Låga avgifter för trading är inte allt utan det gäller även att exchangen har hög volym i handeln, är trygg och inte hotas av problem i form av nedstängning etc.

Det är även förtroendeingivande om den har funnits med ett bra tag.

I det här inlägget så vill jag slå ett slag för Binance, en stor, seriös, pålitlig och långvarig handelsplats med väldigt låga avgifter. Man kan handla många, många olika slags kryptovalutor där.

Jag upplever att jag  med gott samvete kan tipsa om sidan eftersom att i ett tidigare inlägg så blev Binance det vinnande alternativet, inlägget hette: Jämförelse Avgifter Bitcoin Trading Bitfinex Binance Coinbase Kraken Huobi CoinDeal.

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Bonus till dig

Som medlem på Binance så får man en personlig inbjudningslänk där man kan bjuda in andra och få en viss % i bonus beroende på hur pass mycket personen handlar med kryptovaluta.

Jag har valt att genom min kod ge dig som går med en kickback på 5% så att du själv tar del av bonusen som du genererar. Det är häftigt koncept tycker jag som gynnar alla parter. Kom ihåg att stänga av AdBlocker om du vill nyttja koden. Länken Finner Du Här.

BitNordex

Du kan även kika in alternativet BitNordex som är nystartade och riktar sig delvis mot Sverige!

Bitcoin Trading

Vad kan man säga, det går upp och det går ned precis som det ska. Många försöker sig på att estimera hur kursen går men det vågar jag inte sia om.

Dock så tror jag ändå långsiktigt på Bitcoin, eller snarare på teknologin Blockchain som jag hoppas skall kunna revolutionera världen till att bli mer öppen och fri.

Men det blir ett långt inlägg om jag skall skriva om det. I skrivande stund så handlas Bitcoin till cirka 85 000 kr efter att ha varit uppe runt 100 000 kr för inte allt för länge sedan.

Samtidigt så dippade den även ner till runt 70 000 kr nyligen så kursen är minst sagt volatil.

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Kom för övrigt ihåg att aldrig lagra din kryptovaluta på en handelsplats, utan ha alltid en egen digital plånbok. Läs mer om det här: Lagra kryptovaluta säkert

Det är spännande att följa utvecklingen för att se vad som händer med Bitcoin här framöver. Tror du att det blir upp som en sol eller ned som en pannkaka? Kommentera gärna och berätta!

Läs mer

0 0 votes
Article Rating
Följ
Notiser av
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
äldasta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] att sidor ofta blir hackade. Även om du har din valuta på en stor och trygg handelsplats som Binance så kan du aldrig vara […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
amazon salt and pepper shakers