Har Bitcoin vaknat till liv?

Det har varit hyfsat tyst om kryptomarknaden och Bitcoin ett tag nu om man jämför med när Bitcoin stod i 20 000 dollar. Då var det krypto hit och krypto dit men sedan sjönk Bitcoin drastiskt i värde och hypen svalnade. Nu ser det ut som att BTC har börjat röra på sig igen.

Kursen har nästintill rusat i och med att den har gått upp mellan 15-20% under det senaste dygnet. Värdet har länge legat runt 30-35 000 kr styck men nu ligger det över 44 000 kr.

Frågan som alla ställer sig är säkerligen hur pass hållbar den här plötsliga uppgången egentligen är. Det är säkerligen många, många investerare som väntar spänt på att Bitcoin skall börja öka i värde igen.

Vem vet, kanske senare tidens bankskandaler har lett till att fler och fler får upp ögonen för kryptovalutor?

Även om BTC just nu är långt från sin forna glans så är det en vet vi säkert och det är att det kan gå snabbt uppåt när det väl drar igång. Det vill säga Om det drar igång uppåt, det kan gå lika fort nedåt också.

spacer kryptovaluta bitcoin altcoin litecoin ripple ethereum kryptovalutor krypto btc

Det lär ha varit många som suttit och väntat på ordentliga livstecken från den största kryptovalutan, Bitcoin. När en uppgång sedan väl påbörjas så kan det bli trångt i dörren när många vill köpa samtidigt.

Exakt vad som har orsakat den senaste uppgången vet jag inte just nu men det återstår att se om någon nyhet släpps. Kursen har gjort liknande ryck tidigare för att sedan falla ned igen så uppgången, hur glädjande den än må vara, är inget säkert tecken på att det ser ljust ut framöver.

Man får nog hålla lite extra koll på kryptomarknaden framöver för att se om det är en stor rörelse på gång. Om BTC väl börjar rusa igen så lär det dra med ett flertal alt-coins precis som tidigare gånger. Det är iallafall kul att det rör på sig.

CoinBase(ref-länk) har ett erbjudande för nya medlemmar som vill köpa kryptovalutor.


Läs mitt inlägg: Var man köper kryptovaluta

2 thoughts on “Har Bitcoin vaknat till liv?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.