700 kr i cashback – Lord help me I did it again

Jag har hittat ett vinnande koncept och jag vill knappt tänka på hur många gånger jag har bytt elbolag i år. Men pengar är pengar och en deal är en deal. Cashback-erbjudanden om att byta elbolag för höga pengar utan bindningstid är enkla pengar. I alla fall när man bor i en liten lägenhet utan särskilt höga elräkningar.

Japp, det kanske låter som ett skämt men det är det verkligen inte. Jag har bytt elbolag igen och den här gången blev det Telge Energi via Cashbackshopping. Valet hamnade på Telge tack vare ett förhöjt erbjudande, 700 kr är för enkla pengar för att tacka nej till. Plus att jag får chansen att utvärdera ännu en leverantör.

Snart får jag nästan skriva ihop en hemsida med recensioner av varje elbolag, men jag fokuserar nog hellre på börsen. 700 kr blir dock ett välkommet tillskott till GratisPortföljen. När dessa pengar kommit kommer jag ha runt 1100 kr i likvida medel att handla aktier för. Då blir det dags att ta in nästa bolag i portföljen!

Här nedanför kan du se att jag igår signade upp som kund hos Telge och att det kommer ge 700 kr i cashback. Erbjudandet gällde bara en kort tid, normalt sett så är ersättningen runt 300 kr men det varierar från sida till sida.

700 kr i cashback - Lord help me I did it again - Bytte till Telge Energi elbolag

Gå med hos Cashbackshopping via den här personliga inbjudningslänken, handla för minst 10 kr och du får 50 kr i bonus.

Läs mer om cashbacks

Ju större GratisPortföljen blir desto roligare och roligare blir det att samla ihop cashback genom olika erbjudanden. I början så gick det lite trögt men när man väl kommit igång och fått upp vanan så flyter det på bra av sig självt.

Just elbolagsbyten har jag tjänat en del på nu och det är möjligt tack vare att jag bor väldigt litet och konsumerar inte särskilt mycket el. Så om jag tar ett erbjudande med högra elkostnad så blir det inte högt nog för att göra bytet till en förlustaffär. Men bor man större och har högre elräkningar så är det tyvärr svårare att göra lika obekymrat.

Men om du vill läsa mer om cashbacks och om hur eller var du kommer igång med att hämta hem dessa gratispengar så har jag skrivit en faktasida om det här: Vad är cashback? Vanliga Frågor och Svar.

Pengarna jag får in investerar jag i aktier med månadsvis utdelning, går allt som det ska så blir det ränta på ränta på gratispengar från cashbacks. Smaskens!

Tack för att du läste inlägget, Läs Fler Inlägg Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen
2.5 2 votes
Article Rating
Följ
Notiser av
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
amazon salt and pepper shakers