Cashback utbetald på 512kr

Det är alltid kul att hitta en större cashback-kampanj eller ett erbjudande som man kan nyttja. Jag hade tur nog att få hela 512 kr i cashback från ett enda erbjudande. Redan så är min cashback utbetald och framme på kontot!

Det var genom cashback-sidan RewardNetwork som jag hittade ett erbjudande från Anyfin som gav 512 kr i cashback. Normalt sett har jag aldrig några delbetalningar men för en månad sen så tog köpte jag en sak på delbetalning och kunde därför nyttja deras erbjudande.

cashback utbetald kampanj erbjudande rewardnetwork

Så jag fick sänkt ränta på min avbetalning och 512 kr i cashback. Det är inte illa det inte.

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Cashback utbetald

Just den här cashbacken var extra intressant för min egen del då jag fick testa att ta ut pengar från RewardNetwork för första gången, det tog mindre än 24 timmar att få in pengarna på kontot efter att jag begärt en utbetalning.

Visst, inte riktigt lika snabbt som andra sidor som använder Trustly men helt klart snabbt nog enligt mina mått. Det var inget krångel med att fylla i uppgifter eller så jag är väldigt nöjd med RewardNetwork och jag ser fram emot att fortsätta använda deras sida.

Har jag tur så dyker det upp fler liknande erbjudanden som jag kan haka på, 512 kr i en och samma cashback var riktigt trevligt att få in kan jag ju säga. Gratispengar!

spacer

Ser bra ut för juli

Eftersom att jag även har tagit ut lite cashback från Cashbacker den här månaden så ser juli ut att kunna bli minst lika bra som juni sett till hur mycket pengar jag får in via cashback. I juni så fick jag in mer än väntat, det kan du läsa mer om här: Min Cashback Juni 2019 – Mer än väntat.

Exakt hur mycket som jag kommer att komma upp i under juli vet jag inte ännu. Förhoppningsvis så kan jag hitta fler bra erbjudanden att ta del av, men det kommer oavsett en rapport om det hela i slutet av månaden. Cashback utbetald, check.

Jag hoppas att du också håller på att tjäna ihop cashback-pengar som du annars inte hade sett röken av! Vill du diskutera med fler som nyttjar konceptet så är du varmt välkommen till Facebook-gruppen ”Vi som gillar Cashback”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.