Cashback utbetalning – Väldigt snabbt

Inlägget är reklam och innehåller annonslänkar. [Läs Mer]

Mina första cashback-köp hade blivit godkända. Så jag bestämde mig för att se hur snabbt man kunde få ut pengarna. Jag blev positivt överraskad av just den här sidan åtminstone och min första cashback utbetalning gick väldigt smidigt till kan jag glatt meddela.

Det är på sidan Cashbacker som jag har samlat ihop tillräckligt för att testa deras uttag. Jag blev snabbt väldigt glad när jag såg att bolaget som skulle sköta överföringen var Trustly. Det brukar betyda minimalt krångel men framförallt att man får in pengarna på kontot direkt.

Så gick det för mig vid denna cashback utbetalning, pengarna fanns på konton inom någon minut och det var skönt att se att det hela fungerar från registrering till utbetalning. För dig som är ny till cashback så rekommenderar jag att du läser mitt inlägg: Vad är cashback? Vanliga Frågor och Svar.

Förhoppningsvis så är det skönt att veta, för den som undrat, om man ens får ut några pengar ur detta? Ja det får man! Och glad blir man!

Såhär såg det ut när jag begärt uttaget och inom ett par minuter fanns det på kontot. Sen använde jag Trustly igen när jag skickade in pengarna till min GratisPortfölj som du kan läsa mer om nedan.

Vad ska jag göra med pengarna?

Jo jag har ett nytt projekt igång som jag blivit inspirerad till att starta tack vare Twitterprofilen PappaBetalar18. Jag har nu nämligen startat min GratisPortfölj där jag kommer att investera pengarna som jag får ut genom cashback.

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

GratisPortföljen

Du kan hitta den Genom att Klicka Här eller uppe i menyn under Investeringar. Jag ska investera i två fonder med 0 eller väldigt låg avgift för att låta gratispengarna växa sig ännu större. Tillslut kanske det blir en riktigt bra passiv inkomst av det hela?

Häng med

Häng med på resan genom att följa bloggen på Facebook och Twitter! Du är också varmt välkommen till gruppen på Facebook om Cashback där du kan lära dig hämta dina gratispengar!

Sidor som ger cashback:

spacer

4 thoughts on “Cashback utbetalning – Väldigt snabbt

        • Hej Tore,
          När man är inloggad på Cashbacker.se på en dator så har man fliken ”Mitt konto” uppe till höger, där trycker man och får upp en meny sedan väljer man ”Utbetalning”. Om det inte ser ut så för dig eller inte fungerar så föreslår jag att du vänder dig till deras support: [email protected]. Med vänliga hälsningar, Stefan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.