Intjänad Cashback Juli 2019 till GratisPortföljen

Juli månad har varit bra när det kommer till intjänad cashback. Alla pengarna har satts rakt in i GratisPortföljen så att den skall kunna komma igång. Under juli så har jag endast fyllt på med månadsutdelare i portföljen.

Cashback-erbjudanden fortsätter att generera pengar till min GratisPortfölj. Juli månad resulterade i ytterligare 994 kr som investerats. Inte illa alls måste jag säga! Den största delen av pengarna kommer från ett cashback-erbjudande som gav hela 512 kr!

cashback utbetald kampanj erbjudande rewardnetwork

Jag klagade verkligen inte på det kan jag säga! Det bästa av allt var att det var ett erbjudande som kostade 0 kr att använda. Du kan läsa mer om det här: Cashback utbetald på 512kr.

Det hade varit roligt att se intjänad cashback för juli överstiga 1000 kr men det var inte långt bort! Vi får se hur mycket jag kan komma upp i nästa månad! Såhär såg totalen ut som alltså landade på 994 kr.

intjänad cashback 2019 gratisportföljen gratispengen gratispeng gratisportfölj

Köpt månadsutdelare

Jag har köpt på mig lite nordamerikanska månadsutdelare för pengarna. Hittills har det blivit några Shaw Communication och Vermilion Energy. Den sistnämnda lyckades jag köpa samma dag som de levererade en dålig rapport så det blev ingen bra timing där men jag tänker fortsätta skala in mig i bolaget.

Utöver de två så skall även Exchange Income Corp ingå i portföljen och det är inte omöjligt att fler månadsutdelare läggs till framöver.

Målet är att ha cirka 70% månadsutdelare och 30% delat på två i form av Avanza Global samt Avanza Zero. Fonderna är jag lite försiktig med just nu då den svenska ekonomin verkar knackig men planen är ändå att försöka köpa åtminstone en gång i månaden där med.

Det är kul att vara igång och det är roligt att se portföljen växa sig större och större. Förhoppningsvis så har jag siktat in mig på rätt månadsutdelare!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Börja nyttja cashback

Är du intresserad av fenomenet cashback och vill lära dig mer och komma igång med det? Kika då in i gruppen ”Vi som gillar cashback!” på Facebook så hittar du allt som du behöver! Varmt välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.