Refunder satsar stort – Cashback på McDonalds

Cashbackhemsidan Refunder satsar stort och lanserar sin nya tjänst Zupergift. Zupergift är ett presentkort som man kan använda för att få cashback i populära butiker runtom i landet. Det är just sådana här lösningar som jag tror man kan tjäna mest cashback på i längden. Det vill säga lösningar där du får cashback på dina köp i vardagslivet.

För den som till exempel äter mycket hos McDonalds så blir det ju en fin kickback. Man får 4% i cashback på varje köp så det är inget man blir miljonär på av att handla där en gång.

Men att samla cashbacks är för mig som att se nyttan med ”många bäckar små”. 4% på den restaurangen är i sig inte mycket. Skulle du dock nyttja cashbacks på fler och fler ställen så skulle summorna tillslut ändå började bli en del pengar.

Så jag tycker att det är en riktigt bra idé och ett tecken på att Refunder satsar stort på sin verksamhet. Som tur är så får man inte bara cashbacks hos McDonalds. Du kan med hjälp av Zupergift även samla cashbacks hos bland annat:

  • Ticket
  • Ving
  • Espresso House
  • Trisslotter
  • NetOnNet
  • RoyalDesign
  • och många fler!

För kaffedrickarna så lär det till exempel kunna bli en hel del cashbacks insamlat via Espresso House. Så som sagt, jag tror att det här är en grym lösning som vi kommer se flera andra hemsidor anamma framöver.

spacer

Refunder satsar stort

Att kunna samla in cashbacks på alla småköp som görs i vardagen är för bra för att tacka nej till tycker jag. Det skulle vara oerhört att se en jämförelse på två personers privatekonomier där den ena aldrig samlar cashback och den andre nästan alltid gör det.

Pengarna man går miste om under ett helt år blir ändå en del pengar och dessa pengar kan man, som jag gör, till exempel investera på börsen. På så sätt så kommer ens ”gratispengar” att samla ihop ännu mer pengar åt en. A gift that keeps on giving!

Om du undrar vad cashbacks är för något så rekommenderar jag att du läser här: Vad är cashback? Vanliga Frågor och Svar.

Vill du istället gå med hos Refunder så gör det gärna Via Min Länk så får vi bägge en bonus om du handlar något där. På så sätt får inte bara du en bonus på 50 kr utan du hjälper även mig att bygga mitt projekt GratisPortföljen, där jag investerar cashback-pengar.

Tack för att du läste inlägget, Läs Fler Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.