Utbetald Cashback från Refunder

Inlägget är reklam för Refunder och innehåller annonslänkar. [Läs Mer]

Nu har jag kunnat testa att ta ut cashback från Refunder också. Det gick väldigt snabbt och enkelt tack vare att man använder Trustly. Det var ingen stor summa eftersom att jag mest ville testa hur enkelt det var. Utbetald cashback landade på 132.50 kr.

Pengarna är redan insatta på Avanza i GratisPortföljen men jag har inte handlat något för pengarna ännu. Jag lyckades med bedriften att köpa Vermilion Energy samma dag som bolaget levererade en rapport och dagen innan Trump gick igång med Kina igen.

Det innehavet ligger tvåsiffrigt back redan nu men jag tänker snitta in mig mer och sänka mitt GAV. Jag har skrivit ett inlägg om bolaget tidigare som du kan läsa här: Utdelning Månadsvis: Vermilion Energy.

Via Refunder så hade jag fått cashback från när jag ansökte om ersättning för ett försenat flyg hem från Thailand plus en värvningsbonus. Via min kompiskod får du 50 kr som ny medlem hos Refunder.

utbetald cashback refunder

Utbetald cashback

Jag har inget som helst att anmärka på när det kommer till sidans funktionalitet vid uttag av intjänad cashback. Det gick att hämta kontouppgifter med bank-ID så det tog bara en halv minut, sen knappade jag in hur mycket jag ville ta ut och inom ett par minuter fanns pengarna på kontot. Inte mycket att säga om det annat än att det gick precis så som jag ville.

GratisPortföljen

Pengarna som jag får in via cashback-sidor sätter jag i en portfölj där pengarna ska få växa till sig ännu mera. Den kommer att bestå av månadsutdelare och fonder till att börja med. All utbetald cashback jag får in ska sättas in där och förhoppningsvis så kan pengarna som jag får in ”gratis” tack vare konceptet cashback växa till sig rejält på lång sikt.

Fonderna jag valt att investera i är Avanza Zero och Avanza Global men i början så kommer den mesta fokusen att ligga på månadsutdelarna. Jag väntar spänt på att få in min cashback från när jag bytte elbolag, den hamnade på hela 800 kr så den blir riktigt rolig att investera!

Via min kompiskod får du 50 kr som ny medlem hos Refunder.

Lär dig mer om vad konceptet cashback är och hur du kan sluta slösa pengar i onödan genom att gå med i Vi som gillar Cashback på Facebook.

2 thoughts on “Utbetald Cashback från Refunder

 • Hej!
  Härligt att det rullar på. Verkligen kul att följa.

  Jag plockade ut 750 kr från Cashbackshopping häromdagen. De har varit svårt att plocka ut pengar från värvningar hos dem. Men efter några mail så löste sig det och då fanns det en hel del pengar att få fram 🙂
  Augusti börjar riktigt bra för min GratisPeng.

  • Hej!
   Tusen tack och stort tack för inspirationen att börja med detta!
   Ah riktigt fint ju, om du redan är uppe i 750 kr så lär du spräcka 1000 kr gränsen denna månad! Jag har 200 kr där men har inte sett några bra kampanjer. Men det låter som om det vore läge att maila och be om samma förmån som du fick. ;P
   Härligt det! Jag väntar spänt på min cashback från MyBonus men förmodar att den lär dröja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.