Fondportföljen Dagsrapport: Femte juli

Den här portföljen är stängd, en ny kommer upp inom 1-2 veckor från och med 8/7/16.

Dagsrapport

Dagsrapport femte juli. Fondportföljen fortsätter att backa lite på flera håll men det är inget som spelar någon större roll. Ju snabbare vi störtdyker desto bättre egentligen eftersom vi då får fler andelar varje gång vi köper och på så sätt laddar upp för ränta på ränta effekten.

Men visst är det aldrig särskilt roligt med röda siffror, dock så är ju detta en väldigt långsiktig portfölj så det finns gott om tid att gå plus på. Det är det fina med att ha gott om tid, då har man en väldigt stor fördel gentemot börsen så att säga.

Dagsrapport

 

Hemsidan

Det kommer ständigt upp nya sidor på hemsidan som jag föreslår att ni tittar på. Igår så lade jag upp en sida om bland annat Etoro som är en plattform för valutahandel. Valutahandel är oftast väldigt volatil vilket gör att, i mina ögon, risken ökar men så även rewarden. Det vill säga att om man lär sig det och blir bra på det, vilket inte är lätt, så kan man tjäna väldigt mycket på det.

Det fina med Etoro är dock, som jag även skrev på sidan, att man kan följa andra handlare. T.ex. så kan man logga in, sätta in en slant och sedan följa någon handlare som gått väldigt mycket plus det senaste året. Det torde vara en hyfsat säker inkomstkälla.

Utöver det så är även listan med affiliatenätverken uppdaterad samt att det har kommit en ny flik som heter “Spara Pengar” där det kommer att läggas upp sidor eller sätt som hjälper dig att spara pengar i vardagslivet.

 

Det är ca tre veckor kvar tills att nästa investering i Fondportföljen sker och som det sett ut de senaste dagarna så kommer vi att ha dalat ner en bit tills dess. Det är ju som ni säkerligen redan vet hyfsat skakigt världen över.

0 0 votes
Article Rating
Följ
Notiser av
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
amazon salt and pepper shakers