GratisPortföljen är igång!

Sådär nu är äntligen GratisPortföljen igång och den här gången på rätt kontotyp. En order har gått igenom hittills och en ligger ivägskickad. Samtidigt så inväntar jag mer pengar från cashback-kampanjer för att investera i månadsutdelande utdelningsaktier.

Tanken och syftet med GratisPortföljen är att investera pengar som jag får ifrån cashback-sidor. Pengar som jag aldrig hade fått ta del av om jag inte nyttjade konceptet cashback. Målet är att få pengarna att växa ännu mer samt att inspirera andra till att nyttja cashback samt till att investera.

Jag hann starta upp den en gång på ett ISK men efter omröstningar på bloggen så ville majoriteten av läsarna som röstade att jag även skulle inkludera månadsutdelare. Så jag sålde av fonderna jag hunnit köpa och startade ett KF istället för att slippa krångel med källskatten.

GratisPortföljen kommer att bestå av fonderna Avanza Zero och Avanza Global samt av månadsutdelare. Vilka månadsutdelare det blir har jag inte riktigt bestämt mig för ännu men jag vet att Shaw Communications kommer att ingå i den.

Utöver Shaw så blir det förmodligen även Vermilion Energy och Exchange Income Corp men mer om det senare.

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Första köpet

Det första köpet, och hittills det enda,  i GratisPortföljen som har gått igenom är som du kan se Avanza Global:

gratisportföljen första köpet avanza global fond fonder

Utöver det avslutet så ligger det även ett köp på Avanza Zero aktivt som lär gå igenom inatt eller imorgon:

gratisportföljen andra köpet avanza zero fond fonder

Sen så finns det ytterligare 150 kr på kontot redo att investeras, men först så behöver det komma lite fler cashback-utbetalningar för nästa köp blir Shaw Communications.

Konceptet Cashback

Cashback går ut på att man får pengar tillbaka när man köper, bokar eller handlar något via en särskild sida som erbjuder just cashbacks.

Om du är nyfiken på att lära dig mer om det så rekommenderar jag varmt att du läser mitt inlägg: Vad är cashback? Vanliga Frågor och Svar. Det borde ge klarhet i vad det hela går ut på och hur fantastiskt det faktiskt är att kunna tjäna in dessa i stort sett gratispengar.

Gratis som i det avseendet att du får pengarna för något som du redan gör och att du annars aldrig hade sett ens skymten av pengarna som du får ut genom cashback.

Jag hoppas att det blir roligt att följa portföljens utveckling, tack för att du läser bloggen! Kika in gruppen ”Vi som Gillar Cashback” på Facebook för mer inspiration!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.