Aktuella Projekt hos Tessin och Bulkestate

Via Tessin så kan du direktinvestera i fastigheter via deras crowdfunding-plattform. Oftast så ligger avkastningen på mellan 9-13%. I vissa projekt så är det även låg minsta investering för den som vill testa och se hur det fungerar. Vi tar och kikar in aktuella projekt hos Tessin.

Av och till så dyker det upp nya erbjudanden om att direktinvestera i fastigheter hos Tessin och i dagsläget så finns det två öppna erbjudanden.

Aktuella projekt hos Tessin just nu ger dig möjligheten att välja mellan att investera i Sjönära hem i Nacka eller i Havsnära fritidshus i Strömstad. Tidigare så var ett projekt i Örebro öppet och då var minsta investeringen endast 10.000 kr. Den fylldes snabbt och resterande två har en högre tröskel då minsta investeringen ligger på 50.000 kr.

Sjönära hem i Nacka

I skrivande stund så är projektet 58 % finansierat så det finns utrymme och tid kvar att nappa på erbjudandet.

Det här är detta projektets andra kapitalresning och den görs för att säkerställa att man kan färdigställa hela projektet.

Bygget påbörjades 1 juni 2017 och förväntas vara färdigt om ca 12-14 månader.

Du erbjuds en årlig avkastning på 10 % med säkerhet i form av pantbrev i fastigheterna, andrahandspantsättning av aktier samt proprieborgen.

Havsnära fritidshus i Strömstad

Det här projektet är nästan helt finansierat och det saknas endast cirka 10 %. Det är 1 dag kvar så om man vill vara med i projektet så bör man lägga på ett kol.

Även här får man 10 % årlig avkastning på investerade pengar och löptiden är 10 – 14 månader.

Försäljningen av fastigheterna skall påbörjas i augusti 2017 och det finns säkerhet i form av aktiepant samt pant i fastighet

Projektet drivs av Solcampen AB som ingår i Stenhaga-koncernen.


Håll dig uppdaterad

Genom att gå med i Tessins nyhetsbrev så kan du löpande få information om nya erbjudanden. Men det gäller att vara snabb när man hittar något intressant så att man inte missar chansen.

Hitta nyhetsbrevet Här.


Internationell aktör

Bulkestate erbjuder samma tjänst som Tessin erbjuder, fast på den internationella marknaden. Just nu så finns det på deras sida endast ett projekt öppet och det är ett fastighetsprojekt i Lettland.

Du kan läsa mer på deras hemsida.


Tack för att du läste ”Aktuella projekt hos Tessin och Bulkestate”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.