Billiga internationella överföringar

Inlägget är reklam för TransferWise och innehåller annonslänkar. [Läs Mer]

Upptäck möjligheten att skicka billiga internationella överföringar med företaget TransferWise. Beroende på din banks avgifter eller mottagande banks avgifter så kan det bli billigare att använda en tjänst i stil med TransferWise.

Ska man skicka pengar utomlands så vill man ju såklart inte att en massa avgifter ska äta upp summan som skall skickas. Därför kan det vara gynnsamt att använda en billigare metod om den finns tillgänglig.

TransferWise är ett stort och pålitligt företag som många användare är väldigt nöjda med. Det är svårt att inte bli nöjd när man sparar pengar och tjänsten inte krånglar.

Här är en bild från deras hemsida som visar ett exempel på hur mycket du kan spara om du skall skicka 10 000 kr till en mottagare som ska få det i EURO:

Billiga internationella överföringar Transferwise

Man kan välja att skicka pengarna snabbare men då ökar också avgiften. Att betala 58 kr för en överföring på 10 000 kr låter inte så farligt. Skickar man pengar utomlands ofta så kan man spara in en hel del pengar i längden tack vare dessa billiga internationella överföringar.

Ska du till exempel skicka pengar från Sverige till Thailand så ser prissättningen ut såhär:

 skicka pengar till thailand

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Gränsfria överföringar

Målet med TransferWise är att tack vare deras billiga internationella överföringar så ska pengar kunna korsa gränser utan att man skall behöva stå ut med vissa bankers extremt höga avgifter. Det räcker med ett konto på hemsidan för att kunna ta emot och skicka pengar billigare än med bank till över 70 olika länder och i flera olika valutor.

Det finns faktiskt en hel del pengar att spara på detta och om man gör många internationella banköverföringar så är det helt klart något som man bör kolla in mer noggrant.

Jag menar, varför låta avgifter äta upp pengarna som du vill skicka? Hej då banker och höga avgifter! Hej TransferWise!

Läs mer:

0 0 votes
Article Rating
Följ
Notiser av
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
amazon salt and pepper shakers