Dags att sälja kåken och köpa husbil istället?

husvagns-expo

I takt med att räntorna höjs för att försöka motverka inflationen så blir huslånen allt dyrare och dyrare. För många av svenskarna som är högt belånade så kan det innebära stora förändringar i ens ekonomi. Men man behöver inte bli hemlös bara för att man säljer huset.

Först och främst, det här inlägget är skrivet med glimten i ögat och är inte menat att göra någon upprörd. Med det sagt, funderar du på att sälja av huset för att stället att flytta in i en husbil?

Skämt åsido, personligen så har jag alltid gillat att åka runt i en husbil. Det känns så smidigt och enkelt att ha allting med sig. Man kan stanna i princip var man vill och vara där en dag eller ett par nätter. Sen packar man ihop och åker vidare. Även om platsen är långt ifrån till exempel en camping eller så, så har man det som behövs.

Gillar du också husbils-livet?

Då kanske det är dags att du tar dig till Bromölla för att kika på kvalitativa husbilsmärken som Dethleffs, LMC, Bürstner och Sunlight med flera. Där finns nämligen ett bolag som grundades 1978 och som kan allt som är värt att veta om just husvagnar och husbilar.

Husvagns-Expo grundades av Hasse Karlsson och Eddie Dolata som har byggt och format bolaget till vad det är idag. Där hittar du alltid ett stort utbud av nya och begagnade husvagnar och husbilar.

Bolaget förmedlar inte bara husvagnar och husbilar åt sina kunder, utan de hjälper också till under hela affären. Allt för att hjälpa dig att göra det rätta valet för dina behov.

Dags att sälja kåken och köpa husbil istället?

Husvagnar och husbilar i Skåne

Förutom att sälja kompletta och fräscha husvagnar och husbilar så har man även verkstad, där man utför service, säljer reservdelar, samt hjälper dig med finansiering av köpet.

Man har skapat en helhetslösning som gör att du bara behöver ha kontakt med ett företag för hela processen. Det betyder att det blir smidigt och enkelt för dig att få bra hjälp.

Så om du sneglar på att köpa en husvagn eller husbil då är det verkligen läge att surfa in till Husvagns-Expos hemsida.

Där kan du få svar på alla frågor som du kan tänkas ha om hur det hela går till. Så tveka inte utan kontakta Husvagns-Expo så får du bra tips och vägledning till rätt val för just dig.

Tack för att du läste inlägget ”Dags att sälja kåken och köpa husbil istället?”, Läs Fler Inlägg Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen