Detaljerade Frågor ger Bättre Svar

Att fråga sig fram till information kan ibland vara enklare än att hitta den själv. Framförallt om man inte vet var eller hur man ska leta. Men om man du nu ska fråga andra så tänk på att ju mer information du ger desto bättre svar kan du få.

Eftersom att marknaden för cannabis är populär och blir än mer populär för varje dag som det visar rött här i Sverige så blir vi fler och fler i grupperna som fokuserar på den marknaden.

Det är bara roligt eftersom att när nya investerare flockas till sektorn så tillkommer det även mer kapital. Att försöka sätta sig in i en hel marknad på en dag kan bli svårt och visst är man köpsugen redan från början.

Men att bara fråga ”Vilket bolag ska jag köpa?” ger oftast egentligen inte särskilt bra tips. För det första så kan du räkna med att nästan alla tips du får, beroende på forum eller grupp, är rätt så självgynnande tips, för personen som tipsar.

Går du till exempel in i Facebook-gruppen ”Aktieraketer” och frågar efter köptips så kan du räkna med att en massa personer som ligger back i riktiga skitbolag kommer att försöka få dig att köpa in i just dem bolagen.

Så när du ber om tips, fundera en eller tre gånger extra på om personen verkligen är uppriktig och varför du fick just det tipset.

En annan sak som jag tycker är viktig är att om du nu ska fråga andra om köptips, specificera dig lite och förklara även Hur Länge du tänker behålla bolaget samt Hur pass hög  risk du är villig att ta.

Ju mer information du själv ger ut när du ber om ett tips desto bättre svar kan du få! Och snälla, snälla LÄS ALLTID på egen hand INNAN du köper något. Annars kan du lika gärna gå och bränna pengarna på Triss och spara dig själv tid.

Så för all del, fråga på men kom ihåg att detaljerade frågor ger bättre svar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.