Experter inom Bilvård

Att underhålla bilen kan vara kostsamt och jobbigt. Skönt nog så finns det proffs inom ämnet som man kan kontakta för att få hjälp. På så sätt kan man låta någon annan sköta underhållet och istället fokusera på att njuta av att köra en välfungerande bil.

Med 30 års erfarenhet inom bilvårdsbranschen så har Bollnäs Bilvård AB blivit riktigt duktiga på allt du kan tänkas behöva få hjälp med.

Företaget löser i princip alla problem eller behov du kan tänkas ha inom bilvård.

Tack vare sitt mål att ge kunden bästa möjliga service så har man samlat på sig väldigt mycket kunnande och erfarenhet. Man har även blivit väldigt duktiga på sitt jobb.

Just därför så siktar man på att med rätt lösningar och idéer, ge dig som kund den absolut bästa möjliga servicen som du kan tänkas få.

Här är det inte tal om några ”hafs-jobb” utan man gör det som behövs och man gör det bra. Utöver service-delen så har man även en rikstäckande försäljning till både privatpersoner och företag.

På plats och på nätet

Som du hör på namnet så har man en fysisk butik i Bollnäs, Renslyckan 1, där man utför rekonditionering av fordon och liknande jobb, men man finns även på nätet.

På deras hemsida så hittar man bland annat gott om olika produkter, tips och råd, information om bilar samt företagets öppettider och kontaktinfo.

Har du frågor om polering, tvättsystem, bilvårdspaket, eller vad som helst som rör ämnet bilvård så kan du surfa in och via deras hemsida, eller via telefon och e-mail.

Du kan snabbt och enkelt nå deras hemsida genom att söka efter bolaget på Google eller genom att följa denna länk: Bollnäs Bilvård.

Så om du tänker på bilvård, tänk då på Bollnäs Bilvård och tveka inte att höra av dig dit för att få snabb och bra hjälp!

Tack för att du läste inlägget!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen