Faller På Plats

Grunden i fondportföljen är nu färdigköpt igen efter flytten mellan två konton. Precis som utdelningsportföljen så kommer den att tankas på för 1500 kr varje månad. Eller så ofta som det går åtminstone.

Jag får se hur pass duktig jag är på att tanka varje månad, helst ska jag göra det varje månad men så länge jag inte börjar ta ut kapital i förtid så gör det inte så mycket om jag missar att fylla på ibland.

 

Utdelningsportföljen kommer jag att flytta över till Nordnet för att nyttja deras courtagefria handel. Bahnhof såldes idag och Castellum köptes in istället eftersom att det är för högt courtage på Aktietorget.

För övrigt så har trafiken på bloggen idag varit helt sjuk. I skrivande stund så har 520 unika besökare gemensamt samlat ihop 1190 st sidvisningar. Det låter inte så mycket för det är det egentligen inte. Men eftersom att allting är relativt så är det väldigt mycket just för mig.

Dagens trafik motsvarar en 100% ökning av den totala trafiken som bloggen har haft fram till idag. Det säger ju en hel del. Oerhört roligt är det iallafall! Jag hoppas att ni gillar sidan och att ni hänger med på färden! 🙂

 

God kväll, vi tar nya tag imorgon!
0 0 vote
Article Rating
Följ
Notiser av
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
äldasta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Philip
Philip
18 juli, 2016 18:55

Hej!
Courtagefritt är till 80k nordnet vs 50k på Avanza, annars samma priser övrigt är det något jag missat?

Delar du upp dina inköp av aktier procentuellt hur mycket de delar ut eller har du någon annan tanke bakom det?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
amazon salt and pepper shakers