Följ Cannabislagen samt Nya tider för handel i Sverige

Det finns en väldigt bra hemsida där man kan följa utvecklingen och resans gång för cannabislagen i Kanada. Det är också snart dags för nya handelstider i Sverige då vi går över till sommartid igen. Inga superviktiga länkar eller information men ändå väldigt matnyttigt för den som följer marknaden.

Att sätta sig in i Kanadas politiska system kan vara en svår nöt att knäcka förutom att det är någorlunda tidskrävande. För den som vill följa förslaget kring lagändringen om cannabis så kan det vara överväldigande att försöka hänga med i processen.

Som tur är så finns det en riktigt bra hemsida som visar exakt var i systemet lagförslaget ligger just nu, vad som är avklarat och vad som kommer att ske från och med nu.

På hemsidan sencanada.ca så kan man enkelt se att förslaget har gått igenom House of Commons och att det nu är dags för senaten att i två omgångar diskutera och förhandla om förslaget.

Du kan även läsa mer om hur det politiska systemet fungerar i Kanada och hur, när och varför en ny lag går igenom. En riktigt bra hemsida för den som är intresserad av att fördjupa sina kunskaper kring processen som krävs för att lagförslaget ska träda i kraft.

Creds till Zyzz på Discord som delade länken.

Sommartider hej hej sommartider

Kanada har nu ställt om till sommartid vilket betyder att vi i veckan handlar under tiderna 14:30-21:00 i Sverige.

Men 25:e mars, söndag, så ställer vi om klockorna och njuter av allt ljusare tider i Sverige. Då är det viktigt att komma ihåg att öppettiderna för våran handel i Nordamerika ändras igen. Så den här veckan handlar vi under 14.30-21.00 men nästa vecka så är vi tillbaka till 15.30-22.00. Härligt förvirrande!

Så skriv in det i kalendern eller behåll det någonstans bak i minnet så att du inte glömmer bort det. Lycka till med dina investeringar, nu håller vi tummarna för en fin uppgång under veckan som kommer.

Tack för att du läser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.