Foodora Rabattkod – Få maten levererad

Foodora är en populär APP för att beställa mat med hemkörning. Jag själv har använt den väldigt mycket, framförallt när jag var hemma och låg sjuk under Corona-tiden. Nya medlemmar får en välkomstbonus på 50 kr för att kunna testa och utvärdera APPen! Läs om Foodora Rabattkod.

Klicka här för att hämta 50 kr i välkomstbonus hos Foodora

Jag tycker att det är grymt smidigt att kunna beställa maten och samtidigt få den hemkörd. Jobbar man hemifrån och har ont om tid så kan det vara guld värt att kunna beställa hem maten, samma om man till exempel är hemma och är sjuk eller av andra anledningar inte orkar ta sig till en restaurang.

Det finns ett brett utbud av olika restauranger, åtminstone här i Västerås. Men jag antar att det beror en stor del på var man bor också.

Beställningarna brukar komma fram fram fort. Och nu under Corona-tiden så ställs maten utanför dörren vid leverans så att man sänker risken för smitta.

Spacer

Foodoora Rabattkod – Ofta erbjudanden

Ännu bättre är att det oftast är minst ett par stycken restauranger som har kampanjer för fri leverans. Så man slipper betala för själva utkörningen och betalar endast för maten som man har beställt.

Tack vare denna Foodora Rabattkod, eller välkomstbonus så kan man ännu enklare utvärdera APPen eftersom att man får 50 kr att beställa för bara genom att bli medlem. Jag hoppas att APPen fungerar lika smidigt för dig som den har för mig!

Om du redan är medlem hos Foodora så kan du alltid kika in mitt inlägg om Wolt som också arbetar med att leverera mat. Dessa två APPar täcker gott och väl åtminstone mina behov för beställning av mat och det skadar ju aldrig att ha ett alternativ.

Klicka här för att hämta 80 kr i välkomstbonus hos Foodora

Tack för att du läste inlägget ”Foodora Rabattkod – Få maten levererad”!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

1 thoughts on “Foodora Rabattkod – Få maten levererad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.