Företagarna främjar intressen för över 70.000 företag

Att vara egenföretagare i Sverige är inte det enklaste och även för stora företag så finns det många kluriga frågor eller hinder. Som tur är så behöver man inte möta dessa hinder ensam eftersom att det finns hjälp att få. Företagarna är en organisation i Sverige som arbetar för att främja företag och föreningars intressen.

Att representera över 70 000 olika företag och 250 olika föreningar betyder att man bland annat lyckats samla ihop en hel del kunskap genom åren. Denna kunskap använder man för att kunna förbättra förutsättningarna för småföretag på nationell såväl som på lokal nivå.

Genom att driva politiska frågor så påverkar man klimatet för företagare och föreningar till det bättre och ju fler företag som går med i organisationen desto mer förhandlingskraft har man. Deras mål är att hjälpa företagare att ta sin verksamhet till nya höjder och att därmed nå nya mål.

Man uppnår detta genom att bland annat erbjuda kunskap, nätverk och praktisk hjälp samtidigt som man också driver politiska opinionsfrågor med målet att skapa ett bättre företagarklimat i Sverige. Ett par samlingsfrågor som man driver är till exempel att minska regelbördan för företagare samt att minska skatteuttaget för företag och företagare.

spacer

Som medlem i Företagarna så får du alltså stöd på olika sätt samtidigt som ditt medlemskap underlättar för organisationen då man får mer att säga till om desto större man är. Är du intresserad av entreprenörskap och möjligheterna att driva eget så borde du verkligen surfa in på deras hemsida för att se vad för hjälp Du kan få.

Några exempel på saker som du kan få hjälp med genom organisationen är till exempel juridik, krishantering, ekonomiska tjänster, dokumentmallar, kontorsinredning, betallösningar och mycket mera. Jag kan tänka mig att det måste vara väldigt skönt för egenföretagare eller småföretagare att få bland annat juridisk hjälp.

Företagarnas hemsida kan du läsa mer om vad ett medlemskap innebär och på vilka sätt det kan underlätta och förbättra för dig och din verksamhet.

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.