Go Green med Nordic Green Energy

Om du värnar om miljön och samtidigt om plånboken så kan Nordic Green Energy vara lösningen för ditt el-avtal. Man levererar i dagsläget el till över 600 000 hem i Norden och all el är 100 % grön el från sol, vind och vatten.

Nordic Green Energy var först ut på den svenska marknaden med att erbjuda 100% grön el. Redan 2000 började man med det och man år således Sveriges mest erfarna gröna elbolag.

Samtidigt so man arbetar för att mer och mer el ska komma från just förnyelsebar energi så försöker man också se till att konsumenten får det bästa möjliga elpriset.

För som vi all vet: Money talks. Men kan man få ett billigare el-avtal samtidigt som man sparar på miljön så är det ju en fenomenal win-win.

Precis som andra el-bolag så erbjuder Nordic Green Energy rörliga och fasta elpriser. Du kan även välja kvartalspris och du har möjligt att vintersäkra din elkostnad.

Man jobbar med prispressning för att få ned din elkostnad och man har blivit utsedda till Prispressare enligt Villaägarnas Riksförbund.

grön energi vindkraftverk nordic green energy

Du kan snabbt och enkelt, givetvis även kostnadsfritt, få ett prisförslag från Nordic Green Energy genom att knappa in postnummer och uppskattad elförbrukning på deras hemsida.

På så viss kan du lätt och snabbt få reda på om det är värt att luska vidare i om du kanske bör byta leverantör av el. För som sagts innan, kan du skära ned din elkostnad samtidigt som du går över till 100% grön energi så är det en win-win.

Nordic Green Energy:s vision är att ”verka för en hållbar utveckling i samhället och hjälpa hushåll, företag och offentliga bolag byta till grön el och gröna energilösningar.”

Så om du inte redan har gjort det: Kika in på deras hemsida och se om du kan skära ned din elkostnad!

Det här är ett affiliateinlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.