Kampanjkod hos Wolt – Fri utkörning hela veckan

Appen Wolt bjuder på ett generöst erbjudande under hela denna vecka. Man har, åtminstone i Västerås, fri utkörning från alla restauranger. Det betyder att med en kampanjkod hos Wolt som ger krediter till nya medlemmar så kan du köpa riktigt billig mat med fri utkörning. Kampanjkod hos Wolt: V021

Kampanjkod hos Wolt, V021, som gäller för nya medlemmar och ger 50 kr i krediter att beställa mat för.

Om du redan är medlem hos Wolt kan du alltid kika in det här inlägget för en rabattkod hos Foodora!

Wolt:s affärsidé går ut på att i stort vem som helst kan bli kurir och leverera mat. Som tack för det får man ersättning för jobbet vilket är perfekt för bland annat studenter. Man kan cykla med maten eller leverera den med bil.

Jag tycker att priserna för utkörning av maten är helt OK, framförallt om man bor lite närmre restaurangen man beställer ifrån.

Av och till finns det även erbjudanden på utvalda restauranger som till exempel köp två för priset av en. Perfekt om man till exempel vill beställa pizza och komma undan billigt.

Kampanjkod hos Wolt

Wolt finns redan i flera stora städer och verkar expandera i lagom takt eftersom att fler och fler städer dyker upp på listan över var man är aktiva.

För närvarande så finns Wolt i följande svenska städer:

  • Eskilstuna
  • Gävle
  • Köpenhamn
  • Linköping
  • Norrköping
  • Stockholm
  • Västerås
  • Örebro

Utöver det så finns man också i bland annat Tel-Aviv, Aten, Zagreb, Prag, Budapest m.fl. Man ligger alltså inte på latsidan. Kul att kunna åka till till exempel Tel-Aviv och använda samma app för att beställa hemkörd mat som man använder hemma i Sverige.

Så om du känner för att testa Wolt-appen så är det perfekt läge. Jag vet inte om erbjudandet med fri hemkörning gäller i fler städer än Västerås men man kan ju hoppas. Enjoy!

Du kan ladda ned appen Här eller i app-store.

Kampanjkod hos Wolt, V021, som gäller för nya medlemmar och ger 50 kr i krediter att beställa mat för.

1 thoughts on “Kampanjkod hos Wolt – Fri utkörning hela veckan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.