Lägre lånekostnader och pengar i handen

Inlägget ”Lägre lånekostnader” innehåller annonslänkar.

Jag hade en väldans tur när jag letade efter olika cashback-erbjudanden. Jag såg att AnyFin hade ett erbjudanden där jag fick lägre lånekostnader samt återbäring för besväret, som inte ens var besvär. Det blev en win-win för mig!

Normalt sett så skulle jag inte köpa något på avbetalning då det går emot mina grundprinciper, men det råkade hända trots att mitt mål är att vara helt fri från lån.

Trots det så gjrode jag gjorde ett undantag och köpte en sak på avbetalning. En vecka senare upptäckte jag då erbjudandet hos RewardNetwork och kunde snabbt och lätt tjäna in 520 kr genom att byta till deras bolag. Min ränta blev inte ens högre så det var en riktigt bra affär för min sida.

Vill du veta vad cashback är? Läs här: Vad är cashback? Vanliga Frågor och Svar.
Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen
Så för mig var det klockrent och en självklar deal. Bytet gick smärtfritt och jag är väldigt nöjd med det hela, det var nog en av de enklare 500-hundringarna som jag tjänat hittills.

Det är ett väldigt klokt motto att inte ha någonting på avbetalning för man vet ju aldrig vad som kan hända.

Bättre att spendera pengarna på en gång istället för att låna av sig själv, så är det. Men ibland så går jag emot min princip och just den här gången så var jag glad att jag gjorde det.

Själva processen var väldigt enkel, jag kontaktade bara AnyFin med min information och resten sköttes åt mig. Det kunde inte ha gått enklare.

Så om du råkar ha någonting på avbetalning, jag tror inte att det fungerar med kreditkort, så passa på att ta chansen och byt till AnyFin med hjälp av en sida som ger ut cashback.

Ett hett tips är att kombinera det med cashback, så att du inte bara får lägre ränta utan även pengar tillbaka! Win-win!

Kombinera med cashback

Så om du råkar ha någonting på avbetalning, jag tror inte att det fungerar med kreditkort, så passa på att ta chansen och byt till AnyFin med hjälp av en sida som ger ut cashback. Även om du inte vill nyttja cashback så kan AnyFin ofta sänka din ränta och prickar du in en kampanj så kan du samtidigt få en bra rabatt.

Tack för att du läste ”Lägre lånekostnader”!

1 thoughts on “Lägre lånekostnader och pengar i handen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.