Läsvärd Aktiebok – Första jag läste

Inlägget innehåller annonslänkar för Bokus och referrallänk till RewardNetwork. [Läs Mer]

Böcker är enormt bra kunskapskällor och man kan lära sig väldigt mycket av ett par timmars läsning. Saker som kanske skulle ta dig år att lista ut på egen hand på börsen. Kunskap är makt och här tänkte jag ta upp en läsvärd aktiebok.

Jag hade redan börjat investera på börsen innan jag valde att läsa den här boken som många tipsade om. Hade jag läst den tidigare kanske jag kunde ha undvikit en del fällor och haft en bättre grund men jag kom igång ändå,

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Aktiebok för alla

Boken som lärde mig om att fokusera på vad jag tycker är viktiga punkter vid investeringar heter ”Så Kan Alla Svenskar bli Miljonärer” och är skriven av Per H Börjesson.

Såhär skriver Bokus om boken på sin hemsida:

”1  Börja varje månad med att spara 10 % till dig själv.

2 Ha lägre kostnader än intäkter varje månad.

3 Köp aktier eller aktiefonder.

4 Behåll innehaven.

5 Var försiktig när du lyssnar på mäklare och rådgivare.

Följ ovanstående principer och ha inte för bråttom så har du stora möjligheter att bygga upp en förmögenhet. I boken får du inspiration till att förbättra den ekonomiska situation som underlättar ditt dagliga liv. Den förklarar också hur finansbranschen tjänar pengar på att göra enkla saker komplexa. Vilket i sin tur är anledningen till att de tjänar stora pengar – på dig.”

spacer

Jag lärde mig väldigt mycket utav boken och jag tycker att den är väldigt lätt att läsa och förstå. Det var bland annat tack vare den som jag lärde mig om hur viktigt det är avsätta en del av sin lön till sparande och investeringar så fort man har fått in den på kontot.

Därför så kan jag gott rekommendera den till nybörjare såväl som mer erfarna investerare. Hoppas att du tycker att den var lika lärorik som jag gjorde!


Över 300 kr i återbäring hittills i juni, hur mycket har du tjänat in?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.