Månadens Köp April 2017

Månadens Köp April 2017

Så var det alltså dags för månadens köp april 2017, med andra ord dags att fylla på i portföljerna igen. Denna gång har jag inte tagit igen någon av de missade investeringarna sedan tidigare. Men jag har ändå fyllt på både aktie- och fondportföljen med 1500 kr vardera.

Månadens köp är något nytt som jag tänker prova för att se vad ni läsare tycker om det. Tidigare har jag inte rapporterat direkt när köpen har gjorts men det blir roligare att hänga med på resan såhär tänker jag.

Oftast så brukar jag köpa den 8e varje månad eftersom att det var då Fondportföljen startade i juli 2016.

Fondportföljen

Det ser kanske lustigt ut med två avslut på samma fond men jag insåg vid sista köpet att jag länge tänkt balansera upp ett innehav. Detta passade jag alltså på att göra idag så därför är det två köp i SPP Aktiefond USA. Det kommer att behövas lite finjustering nästa månad också men det är snart precis som det skall vara.

Följande köp gjordes i Fondportföljen idag:

månadens köp april 2017Utdelningsportföljen

portföljen med utdelningsaktier så har jag länge tänkt att balansera upp den mera. Dessa passade jag på att påbörja idag. Nordnet verkar tyvärr uppdatera sina listor just nu eller ha något problem för jag kan inte se historiken från köpen som gjordes idag.

Precis som i Fondportföljen så kommer jag även här att behöva finjustera innehaven nästa månad. Detta för att dem skall vara enligt plan helt enkelt. Det är dock lättare sagt än gjort med aktierna eftersom att 1500 kr inte är en så stor summa. Men det ska inte hindra mig!

Men jag köpte alltså Bure Equity, Castellum, ICA Gruppen och Saltängen Properties idag. Det går att se på Shareville för er som har det.


Tack för att du läser! Lycka till med investeringarna!

1 thoughts on “Månadens Köp April 2017

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.