Mitt andra projekt

Som ni har sett om ni har tryckt på länken “Rabattkoder” i menyn så har jag ett annat projekt på gång. Konceptet är väldigt enkelt, på Facebooksidan så lägger jag upp rabattkoder som går att använda i olika butiker på nätet. På så sätt så sparar man pengar och det kostar ingenting alls att ta del av koderna.

Den vanligaste rabatten som brukar erbjudas är 10% rabatt på hela sortimentet men det förekommer även andra olika rabatter, i vissa fall upp till så mycket som 30-50% rabatt. Det går helt klart att fynda saker man tänkt att köpa om man har tur att en kod som man behöver erbjuds.

Att hålla sig uppdaterad är enkelt, trycker man gilla och sen att man ska få alla notifikationer så får man upp varje rabattkod i sitt flöde. Sidan postar ytterst sällan något annat än koder. Hur många och hur ofta koderna läggs upp är väldigt olika då det beror på hur många som skickas till mig.

Så gå gärna in där och gilla sidan och se om ni hittar någon kod som ni har nytta av, det kostar som sagt ingenting alls.

Detta är en länk till sidan på Facebook

0 0 votes
Article Rating
Följ
Notiser av
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
amazon salt and pepper shakers