När man ska bygga ridhus eller stall

Samarbetsinlägg Tectum

Covid-pandemin gör att många stannar hemma betydligt mer, i alla fall ansvarsfulla personer. Så för många har utgifterna och kostnaderna minskat medan intäkterna för det mesta förblivit på samma nivåer. Många väljer att investera pengarna på börsen men andra siktar på andra projekt. En del bygger till exempel istället ett ridhus eller ett stall!

Personligen så har jag bara ridit en gång i väldigt ung ålder, tänk lågstadiet, och då blev jag avkastad en liten hetsig ponny, det gav inte mersmak. Men för den som tycker om att rida så är det säkerligen en härlig upplevelse!

Har man ytan som behövs och kapitalet redo så är det kanske läge att faktiskt bygga sig ett ridhus nu under Covid, man har ju inte särskilt mycket annat att göra.

Men var vänder man sig om man behöver bygga ett ridhus eller ett stall? Gör man det helt på egen hand eller bör man ta hjälp av experter? För min del hade det definitivt blivit det sistnämnda alternativet då jag föddes med tummen mitt i hand som det heter.

spacer

Proffs på sin sak

Som tur är så finns det ju alltid någon att vända sig till. I det här fallet hade det blivit Tectum, ett bolag som arbetar med att just bygga ridhus och stall. Bolaget är ett av Sveriges mest erfarna inom branschen och god erfarenhet ifrån många tidigare projekt och byggen.

Det finns ju väldigt mycket att tänka på när man ska bygga ett ridhus. Ska man ha isolerat eller inte isolerat? Vilken disciplin skall tränas där? Hur skall det planeras? Hur passar det in med markytan? Är det ett bygglovspliktigt projekt?

Frågorna är många men Tectum har svaren, tack vare sin goda erfarenhet och förmåga så finns det flera fördelar med att låta bolaget ta hand om byggprojektet:

  • Tectum har gott om erfarenhet då man gjort detta sedan 1975
  • Bolaget bygger givetvis ridhuset efter dina egna önskemål
  • Man utför projekt och byggen över hela landet
  • Man vet vad som fungerar och fokuserar på det
  • Man är en helhetslösning som tar dig från idé till färdigt bygge

Så surfa in till Tectum via länken här ovan om du går i tankar att bygga ett ridhus eller stall, det brukar ju bli bäst att låta proffsen sköta jobbet!

Tack för att du läste inlägget, Läs Fler Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen
0 0 votes
Article Rating
Följ
Notiser av
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
amazon salt and pepper shakers