Pokemon Go, Wizards Unite fast kryptovaluta

Tack vare en ny och rolig app så kan man kan gå runt och tjäna kryptovaluta. Istället för att fånga Pokemons eller kämpa i den magiska världen så plockar du upp olika kryptovalutor. Den här appen är ett sätt att ersätta AirDrops på som är ett sätt att sprida kryptovaluta på.

Först och främst bara så att alla är med, vad är en AirDrop? En så kallad AirDrop är ett sätt att sprida ut kryptovaluta till användare. Skapare av kryptovalutor brukar göra det för att få in aktiva medlemmar så kan få testa på deras kryptovaluta. Det kostar i regel ingenting att delta i en AirDrop det behövs oftast endast en adress för krypton.

På deras hemsida ”https://aircoins.co/” kan du ladda ned appen gratis till såväl Android som iOS. Den kostar ingenting och medlemskap kostar heller ingenting

Tycker man om att promenera eller behöver lite extra motivation att röra på sig så är det här är en perfekt anledning. Jag har knappt använt den men jag har redan tjänat ihop lika olika kryptovalutor. Du kan se det jag tjänat in på bilden här nedanför:

Pokemon Go, Wizards Unite fast kryptovaluta kryptovalutor tjäna gratis

Det är inte mycket och dessa tokens eller coins är inte värda mycket. Men det är en rolig grej och vem vet, samlar man på sig en massa som i framtiden blir värda något så blir ju det en rolig överraskning.

Du kan också använda det här samtidigt som du spelar Pokemon Go, Turf och Wizards Unite.

Såhär skriver appen

Informationen som presenteras nedanför kommer direkt från AirCoins appen och går att läsa där också.

Pokemon Go, Wizards Unite fast kryptovaluta kryptovalutor tjäna gratis

Svårare än så är det faktiskt inte. Vandra runt med appen på och följ pilen som pekar dig i riktning mot närmsta kryptovaluta. Just nu så är det hela rätt så nytt men lyckas man och får många användare så kanske det kan bli en stor grej i framtiden. Det lär aldrig utmana Pokemon Go men vem vet, det kanske kan få spelarna av Pokemon att få upp ögonen för kryptovaluta tids nog?

Bilden nedanför visar hur kartan ser ut. Går du till en av av symbolerna som märker ut var krypto finns så kan du så fort du är inom 80 meter från platsen börja fånga kryptovaluta som hamnar i din plånbok i appen.

Jag tycker att det är en rolig och intressant app. Man får chansa att hämta in och få upp intresset för många nya projekt. Den stora delen är säkerligen shitcoins men vem vet, någon kanske skiljer sig från mängden?

Pokemon Go, Wizards Unite fast kryptovaluta kryptovalutor tjäna gratis

Så ut och rör på fläsket och börja samla ihop kryptovaluta! Uttagen sker genom plånbok på ERC-20-kedjan.

I appens shop så kan man köpa bonusar som gör att man bland annat hittar coins snabbare, du kan se utbudet i deras shop på bilden nedanför:

Pokemon Go, Wizards Unite fast kryptovaluta Aircoins airdrop coins crypto cryptocurrency

Trading

Vill du börja med trading ac Bitcoin eller andra kryptovalutor? Läs mitt inlägg där jag jämför avgifterna på olka handelsplatser Genom att Klicka Här.

Slutord

Jag har bara testat appen ett par gånger och tycker att den är rolig. Jag har inget reklamsamarbete med appen utifall att du undrar över det. Jag gillar att lyfta fram projekt som får fler personer intresserade av kryptovalutor.

Kan den här appen lyckas, bli större, smidigare och bättre och locka över folk från andra liknande AR spel så kanske det kan kan skynda på hur snabbt världen börjar använda mer och mer kryptovaluta.

Gilla/dela gärna inlägget så att fler kan hitta appen men framförallt: Happy hunting!

Fler inlägg om kryptovalutor:


Läs också inlägget: Min Cashback Juni 2019 – Mer än väntat

0 0 votes
Article Rating
Följ
Notiser av
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
äldasta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Putte
Putte
8 juli, 2019 07:55

Testade lite igår och kollade upp vad jag fick, det mesta är s.k. Mög. Men fick några som faktiskt har ett värde, inte många ören men ändå. Kul grej.

Viktor Elofsson
Viktor Elofsson
8 juli, 2019 17:19

Jag undrar lite vad du tror om när det kommer vara möjligt att göra uttag eller göra något så man får valuta. De säger själva att de väntar på att ”the company matures and establishes partnerships”. Hur länge, tror du, att det kan ta?

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
amazon salt and pepper shakers