Sälj fakturan och få pengarna samma dag

Sälj fakturan och få pengarna samma dag

Har man som företag problem med likviditet så finns det som tur är smarta lösningar för det. Ett intressant alternativ som man kan kolla in är att sälja sina fakturor. Genom att göra det så får man loss kapitalet betydligt snabbare, jämfört med om man t.ex. hade väntat en månad på betalning.

Istället för att otåligt sitta och vänta på att dina kunder ska betala sina fakturor, så kan du alltså sälja dina fakturor. Det är en väldigt bra och smart lösning för företagare som för stunden saknar likviditet.

Även om det kanske inte är något som man gör månadsvis, så tror jag det är väldigt bra att veta om att möjligheten finns där ute. Framförallt om man hamnar i en sits där man funderar på att ta ett korttidslån för att lösa likviditeten.

Då tror jag att man mycket, mycket hellre faktiskt säljer en faktura eller två för att slippa ta ett onödigt lån.

PrioritetFinans erbjuder just den möjligheten, nämligen att kunna sälja faktura. Men hur fungerar det egentligen och hur snabbt får man sina pengar?

Spacer

Sälja fakturor

När man säljer en faktura så får man inte bara in pengarna mycket snabbare. Utan man sparar också tid på att möjligtvis behöva driva in pengarna.

Betalningen sker omgående och i normala fall samma dag som du säljer din faktura. På så sätt kan du fokusera på lönsamheten medan PrioritetFinans hjälper dig med likviditeten.

Vanligtvis så sker processen i fyra enkla och snabba steg. Först skickar du in din faktura, sedan så kontrolleras den, sedan så köps den och sist men inte minst så får du pengarna på kontot.

Det är inga krav på att man måste sälja si eller så många fakturor per månad utan man kan använda möjligheten när man behöver. Möjligheten blir som ett slags extraskydd för företagare som behöver likviditet.

Personligen så tycker jag det är toppen att alternativet finns så att företagare till exempel kan slippa att ta ett onödigt lån.

Surfa in till PrioritetFinans för att läsa mer om hur just du kan sälja faktura!

Tack för att du läste inlägget!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

0 0 vote
Article Rating
Följ
Notiser av
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
amazon salt and pepper shakers