Sammanfattning V 3 2017 – Back on WiFi

Sammanfattning V 3 2017 – Rolling, rolling, rolling

Sådär nu har jag äntligen WiFi igen och kan uppdatera i tid. 

Det är roligt att se att Alfa Laval, Investor och Swedbank Robur ligger på över 15% vardera. Att DNB Global Indeks ligger runt 10% nivån är också en fröjd och mer ska det förhoppningsvis bli. Knock on wood.

I slutet på månaden så kan jag äntligen fylla på båda portföljerna igen vilket jag ser fram emot väldigt mycket då resan blir intressantare att följa.

Nu har vi ju en spännande tid framför oss med en ny president borta på andra sidan Atlanten, vi får se vad det innebär. Personligen så är jag inte ett dugg orolig och media överdrev, som alltid, reaktionerna som skulle uppstå.

Aktier

Sammanfattning V 3 2017

Fonder – Sammanfattning V 3 2017

fondernas portfölj

Lendify

Ännu en till läsare har gått med i Lendify som referral och fått 10% direktavkastning vilket jag tycker är fantastiskt roligt eftersom att jag också får en slant då. Med andra ord en riktig win-win. Stort tack och lycka till vem du nu än är!

För närvarande så har jag 11 små lån som är mer eller mindre aktiva och två stycken reserverade som väntar på att bli helt klara. Här kommer en bild på följande utbetalningar som väntar, jag lägger upp en ny bild när de resterande två lånen har gått igenom.

lendifyy V 3

Jag måste säga att Lendify blir bara roligare och roligare ju mer jag håller på med det och deras nya interface är klockrent när man har fattat hur det fungerar. Fortsätter det i denna takt så kommer jag nog att flytta över mer pengar för att sätta in på sidan när plånboken tillåter det.

Tack för att du läser. Ha en härlig vecka!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.