Sammanfattning V. 30 – Fonderna är sålda

Det här får bli ett relativt kort inlägg då jag snart ska iväg på en härlig festival. Under veckan som passerat så har jag alltså sålt av fonderna för att satsa på cannabisaktier istället. Jag kommer att skriva ett sammanfattande inlägg om det under veckan som kommer.

Lendify

Hos Lendify så har ett par låntagare betalat sin del för juli månad. Resten kommer att betala av sin del i början på nästa vecka. Om en till två månader så är det dags för ett till lån hos Lendify.
Lendify Portfölj P2P-Lån

Mintos

Hos Mintos så har jag precis satt in pengar och reserverat pengar för att ingå i ett lån. Det som skiljer Mintos från till exempel Lendify är här att man erbjuder internationella lån. Det är väldigt intressant och utbudet är massivt och fokuserat främst på Europa. Helt klart värt att kika in. Lånet som jag har ingått i hittills har inte börjat ticka ännu men i augusti så ska det börja betalas av.

Mintos P2P-loan

Pepins

Jag längtar tills att handeln via Pepins öppnar igen, september känns långt bort men det är ju trots allt bara ungefär en månad kvar. För dig som inte vet vad Pepins är så rekommenderar jag verkligen att du går in och läser på deras hemsida och går med i Facebookgrpupen för att diskutera investeringsmöjligheterna där.

Utdelningsportföljen

Innehavens avkastning har minskat under veckan och det bäddar för att kunna handla till bra priser om en vecka eller två när det är dags att investera i portföljen igen. Lite trist är det att eWork Group AB har backat såpass mycket men företaget är snart back on track.

Nu så är det bara att tanka på och tanka på i väntan på nästa utdelningssäsong. Det ska bli väldigt intressant att se hur pass mycket större utdelningarna blir totalt i nästa år jämfört med i år.

Såhär ser Utdelningsportföljens innehav ut idag:

Utdelningsaktier innehav portföljen vecka 30

 

Såhär såg Utdelningsportföljens innehav ut förra veckan:

Utdelningsaktier innehav portfölj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.