Sammanfattning V 39 2016 – Surdegar

Utdelningsportföljen – Sammanfattning V 39 2016

Castellum, H&M och ICA beter sig som ena riktiga surdegar just nu medans resten åtminstone visar blått. Det är en vecka kvar tills dess att jag ska fylla på igen. Just nu så känner jag mig lite rastlös med dessa portföljer men de ska ta sin tid så jag får se till att hålla mig i styr helt enkelt.

39-aktier

Fonder

Fonderna tuggar på, jag går i tankar om att inkludera Spiltans nya global investmentfond här då den verkar väldigt intressant. Hur jag löser det om den nu ska in vet jag inte riktigt ännu. Det kan bli så att jag delar upp pengarna som investeras i DNB Global Indeks på två och helt sonika sätter ena halvan i Spiltans nya. Vad tror ni om det?

39-fonder

Lendify

Här händer det inte så mycket mer än det som förväntas. Sakta men säkert återbetalas pengarna. Mitt sjätte lån har nått 100% finansiering men inte gått igenom helt ännu, så får vi se hur det blir med det lånet. Jag känner dock redan nu efter ett par månader att det finns ingen som helst anledning att investera i Lendify istället för att satsa pengarna på börsen.

39-lendify

Övrigt

Inte mycket att säga här annat än att jag under de två senaste månderna har haft en otroligt fin utveckling i min högrisk-portfölj plus att jag här under veckan har fått ett lägenhetskontrakt!

Så skål på er alla, ha en underbar helg och lycka till med allt vad ni nu kan tänkas ha för er! Tack för att du läste ”Sammanfattning V 39 2016”!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.