Sammanfattning V 4 2017 – Slut på veckan

utsiktenSammanfattning V 4 2017, vecka fyra leder mot sitt slut och så gör även första månaden på året. Portföljerna har rört sig mer eller mindre i sidled och Lendify har precis börjat att komma igång på riktigt.

Inom en snar framtid så har jag löst min situation så att jag kan börja att fylla på i portföljerna igen. Ibland blir man bara riktigt less på byråkrati. Senast tankades de på i november så jag ligger efter med 3 månader.

Men den som väntar på något gott… Jaja, jag slipper iallafall snön! Här till höger är mitt kontor för dagen.

Utdelningsportföljen – Sammanfattning V 4 2017

Även om det är små rörelser så är det åtminstone just nu i rätt rikting. Investor tar täten med 18% upp. Alfa Laval och Bure kämpar på bra de också. Om H&M tar med sig Castellum och ICA in på den blåa sidan så kommer det att börja se riktigt fint ut tillslut.

Jag är lite osäker på om jag ska behålla Saltängen eller inte, det vore fint att få in ett bolag som sysslar med någon slags grön energi. Vi får se hur det blir!

utdelningsaktierna

Klicka för större bild.

Fondportföljen

Precis samma sak här, små rörelser men åtminstone i rätt riktning. Det är roligt att fonderna redan håller 10% i snitt. Håller jag den tillväxten varje år så kommer detta att växa till sig riktigt fint inom en snar framtid.

Sammanfattning V 4 2017

Klicka för större bild.

Lendify – Sammanfattning V 4 2017

Som ni förhoppningsvis har sett så skrev jag ett längre inlägg om Lendify tidigare i veckan som ni kan läsa HÄR. Sedan dess så har lånen som var reserverade gått igenom och det har även trillat in ett par små betalningar. Såhär ser det ut just nu:

lendify denna vecka Sammanfattning V 4 2017

Klicka för större bild.

Såhär mycket har de kommande utbetalningarna ökat till:

lendify 2 Sammanfattning V 4 2017

Klicka för större bild.

I övrigt så har jag inte mycket att säga annat än att jag hoppas att du har en riktigt bra vecka och tack för att du läser!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.