Sammanfattning V. 9 – Investerat igen och nytt lån!

Investerat igen

Det är härliga tider nu när jag äntligen har kunnat investerat igen. Än så länge så har jag hunnit göra köp i alla fonderna och förutom en så har alla gått igenom redan. Aktierna måste jag tyvärr vänta en vecka eller två till med att fylla på men nu är det åtminstone på rätt väg igen.

Inom kort så kommer jag att kunna ha köpt ifatt mig för de missade investeringsdatumen för december, januari och februari. Så allting är back on track, tyvärr har jag missat en del uppgångar under tiden men sånt är livet!

Med tanke på att portföljenerna startades i juli förra året med ett mål på att hålla minst 10% avkastning varje år så är det verkligen på rätt väg just nu. Förvisso är innehavet inte det största än så länge men med snöbollseffekten så ska det bli ändring på det så småningom.

Hos Lendify så har jag fått ihop till ett nytt lån du kan läsa mer om det längre ner.

Utdelningsportföljen

Aktierna har backat lite under veckan men eWork kämpar på som vanligt. eWork imponerar om och om igen! Jag funderar även på att möjligtvis plocka in Dividend Sweden i portföljen eftersom att dem siktar på att dela ut 80% av sin vinst. Vi får se hur jag gör med det, möjligtvis så byter jag ut Saltängen mot Dividend Sweden. Vad tror ni om det?

Såhär ser det ut idag:

Utdelningsportföljen

Såhär såg det ut förra veckan:

Utdelningsportföljen

Fondportföljen

Fonderna har som ni ser fyllts på återigen. Härliga tider! Den enda transaktionen som inte gått igenom helt ännu är DNB Global Indeks som går igenom på måndag. Allt som allt så tuffar det på men uppgången har stagnerat lite och möjligtvis blir det en sättning innan det förhoppningsvis fortsätter uppåt.

Såhär ser det ut idag:

Såhär såg det ut förra veckan:

Lendify

Inte bara portföljerna rullar på utan även investeringarna hos Lendify går bra. Tar man det lugnt och sakta så verkar det mesta fungera hyfsat bra. Under veckan som gick så kom det in inbetalningar för Alla de 13 lånen. Givetvis inga stora summor men ändå kul att det fungerar som det ska. Ett nytt lån har också startats upp så nu har jag 14 stycken totalt.

Händelser i veckan:

Lendify

Om alla lånen går bra och återbetalas så finns det ju ingen anledning till att inte välja lånen med högre riskklasser men då även högre avkastning. Men man ska ju iofs. heller inte ropa hej förrns man är över ån…

Länk Här.

Här är alla lånen som jag har just nu:

Lendify


Tack för att du läser! Gilla gärna sidan på Facebook! Trevlig helg!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.