Spara i Lån till Privatpersoner

Lendify är störst på marknaden för P2P-lån men det hindrar inte andra aktörer från att erbjuda samma tjänst. Man behöver inte vara först så länge man gör det bra. Brocc är en annan aktör på samma marknad och erbjuder dig blandd annat möjligheten att smidigt månadssspara i lån till privatpersoner.

Genom att spara i lån till privatpersoner så kan du få högre ränta än på ett vanligt sparkonto. Det går snabbt att komma igång och snart ser man hur pengarna börjar trilla in på kontot. Det ger en verklig kick i sparandet kan jag säga.

Spara i Lån till Privatpersoner

Det märks att Brocc(affiliatelänk) är en modern aktör eftersom att man smidigt nog kan Swisha in pengar på sitt konto. Jag vet jag ingen annan P2P-aktör som i dagsläget erbjuder den möjligheten. Det i sig är absolut ingenting avgörande eller märkvärdigt men jag ser det som en bra signal.

Vad kostar det då?

Tack vare att avgiften är prestationsbaserad så betalar man ingenting annat än när man får in pengar. Brocc tar ut en löpande serviceavgift. Det är alltså kostnadsfritt att öppna sitt konto. Det kan vara betryggande att veta att bolaget som du sparar eller investerar hos endast får betalt om du får det. Det är ju ett bra incitament för Brocc att få saker och ting att fungera väl för dig så att du fortsätter att vara kund där.

Vilka lånar jag ut till?

Varje låntagare går igenom Brocc:s kreditbedömning och endast kreditvärdiga personer som bedöms kunna klara av att betala tillbaka sitt lån beviljas att få ta ett lån.

Spara i Lån till Privatpersoner

Månadsspara i P2P-lån

Jag är som bekant ett stort fan av just månadssparande, det kan du göra smidigt hos Brocc(affiliatelänk). Allt du behöver göra är att välja autogiro och när du har ordnat det så notifieras deras kundservice som säkerställer att rätt summa dras från ditt konto varje månad. Den första månatliga överföringen sker nästföljande månad. Brocc lånar sedan ut dina pengar efter den investeringsprofil som du själv har valt.

När du återinvesterar pengarna som du får tillbaka i nya lån kan du få en ränta-på-ränta-effekt på dina sparpengar. Det är inte samma sak som att ”bara” månadsspara där du kontinuerligt tillför mer kapital till ditt sparande. En kombination av månadsspar och återinvestering ger dig den bästa förutsättningen för att få ditt sparande att växa till en förmögenhet.

Spara i Lån till Privatpersoner

Exempel: Bilden visar hur sparpengarna växer med ett sparande om 2000 kr i månaden i 15 år med en ränta på 5 %.


Läs mer genom att Klicka Här!

2 thoughts on “Spara i Lån till Privatpersoner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.