Starta Eget Med Zervant

Ska du starta eget?

För tre år sedan så gav jag mig på att starta ett eget företag. Det var en riktig djungel att leta i för att försöka hitta svar på alla frågor jag hade.

Tråkigt nog så var jag tvungen att avnotera mitt bolag innan jag ens hade börjat att sälja något eftersom att mitt kontrakt, då hade jag ett jobb som bara varade över sommaren, skulle utgå och jag kunde inte få A-kassa om jag hade ett eget företag.

Men innan jag kom underfund med det så minns jag att en av sakerna som jag funderade mest över var hur jag skulle kunna lösa faktureringen och betalningen. Det fanns just då inga bra och enkla lösningar till hyfsade priser. Men det gör det nu.

 

Vad gör Zervant?

För den som redan driver ett eget företag eller som vill driva ett eget företag så är Zervant det smidigaste alternativet för att skapa och skicka fakturor. Utöver det så finns det massvis med funktioner som hjälper dig att driva företaget effektivt. Några utav dessa är bland annat tidsrapportering, bokföring och rapporter.

Zervant används online, där kan du enkelt och lätt komma åt alla tjänsterna och informationen sparas tryggt och lättåtkomligt för dig.

Det låter väldigt smidigt och enkelt och om jag skulle starta ett företag idag så skulle jag utan tvekan vända mig till Zervant för att prova deras tjänst. Varför? Med handen på hjärtat så är det främst för att de är otroligt billiga. Honesty lasts longest.

 

Går du med idag så får du 30 gratis dagar att använda tjänsten. Bokföringsdelen är gratis och den fortsätter att vara det efter den första månaden, den enda kostnaden blir då 59kr/månad för faktureringsdelen.

 

Så går du i tankar att starta eget? Kolla då först med Zervant för att se hur mycket krångel och jobb som du kan undvika genom ett par enkla knapptryck.

 


Detta är ett sponsrat inlägg.

0 0 vote
Article Rating
Följ
Notiser av
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
amazon salt and pepper shakers