Statsuppdatering

Utdelningsportföljen: Skapad och klar, kommer en rapport varje fredag eftermiddag/lördag morgon i mån av tid. Eftersom att innehavet är så pass litet just nu så blir det från och med nu veckorapporter fram tills dess att portföljen nått åtminstone 10-15 investerade tkr.

Fondportföljen: Alla köp är gjorda och det sista syns på kontot på måndag så den är snart uppe och snurrar den också! Den portföljen kommer också att ha veckorapporter tills dess att den hunnit växa till sig lite mer.

 

Hoppas att ni alla har haft en fin vecka på börsen, jag återkommer senare idag med Utdelningsportföljens resultat för veckan.

3 thoughts on “Statsuppdatering

  • Hej. Jag ser att du har Bahnhof i portföljen. Den ligger ju på AktieTorget. Blir det inte väldigt mycket som går bort i Courtage om du köper så små poster i den?

    • Hej Jonas! Då har vi märkt exakt samma sak, den kommer att bytas ut mot Castellum vid nästa tankning för precis som du säger så är courtaget skyhögt. Dumt av mig att inte tänka på det vid köpet men jag såg det direkt dagen efter, men men bättre sent än aldrig. 🙂

  • Det är ingen som tvingar dig att följa heller, så bra va? 🙂
    Mitt mål är satt, vi som följer får se om “några” år om det går eller inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *