Ultimata Presenten till Investerare = Delägarskap i tillväxtbolag!

Det här måste vara den ultimata presenten till en investerare! Vad babblar jag om? Jo nämligen ett presentkort som du kan använda för att ge någon chansen att bli delägare i ett onoterat tillväxtbolag. Du kan alltså ge bort ett delägarskap i tillväxtbolag!

Yes! Det är nämligen så att Pepins, som är en plattform där du kan investera i just onoterade tillväxtbolag, har en ny tjänst vilket innebär att du kan köpa presentkort till nära och kära.

Det är första gången som jag ser en present till en investerare, trader osv. som faktiskt skulle kunna uppskattas rejält. Inte bara det utan tänk vilket bra sätt det är för att väcka någons intresse för investeringar!

Ge bort ett delägarskap i tillväxtbolag!

Det är väldigt enkelt att ordna ett presentkort från Pepins. Du behöver endast logga in på hemsidan, fylla på hur mycket du vill att presentkortet ska innehålla och sedan vänta tills att det dimper ned i brevlådan.

Du väljer alltså beloppet medan mottagaren själv får välja bolag att investera i. Klockrent!

Det är bara att logga in eller bli medlem kostnadsfritt på Pepins.se så kan du sedan logga in och välja hur mycket pengar du vill ladda presentkortet med och sedan beställa hem det! Superenkelt!

En riktigt rolig grej som också kan bli väldigt nyttig om personen i fråga fattar intresse för investeringar och sparande.

Ultimata Presenten till Investerare = Delägarskap i tillväxtbolag!


Tack Pepins! Ni har löst många uppkommande present och julklappsproblem!

2 thoughts on “Ultimata Presenten till Investerare = Delägarskap i tillväxtbolag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.