Utdelningsportföljen möter Shareville

Äntligen på Shareville

Nordnet har en funktion som heter Shareville. Den gör det möjligt för dig att följa innehållet i portföljen som jag har hos Nordnet, dvs. Utdelningsprotföljen. Tyvärr så ligger Fondportföljen hos Avanza och de har i dagsläget ingen liknande funktion.

Ända sedan jag började att blogga om mina investeringar så har jag fått frågor om varför jag inte har min portfölj där. Om sanningen ska fram så har jag helt enkelt inte tagit mig tid att kolla in det ordentligt förens nu. Kanske har det lite att göra med att jag försökte hålla mig till att endast använda Avanza först.

Men det har det blivit ändring på och nu kan du följa Utdelningsportföljen på Shareville. Detta betyder alltså att du nu kan du gå in när som helst och se  bland annat exakt vilka innehav jag har och när några avslut görs för denna portfölj. Förhoppningsvis så blir det extra roligare helt enkelt.

Shareville

På Shareville så finns det även många bra grupper som man kan gå med i för att ta del och dela med sig av nyttig information för att lyckas på börsen. Som ni vet: Knowledge is King!

För att följa portföljen så behöver du vara kund hos Nordnet men funktionen kostar ingenting. Jag tycker att hemsidan för denna funktion är både snygg och lättnavigerad, framförallt om man jämför med hur Nordnets sida ser ut.

Så om du skaffar det nu eller om du redan har det så får du gärna skriva ett meddelande och/eller följa portföljen. Det är alltid roligt att samtala med er läsare och jag har lärt mig mycket av er.

Länk till Utdelningsportföljen på Shareville.

Har du också en portfölj på Shareville som du vill dela?
Skicka den till mig så lägger jag in en länk till den i nästa veckas sammanfattning om du vill!

 

4 thoughts on “Utdelningsportföljen möter Shareville

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.