Utmana dina aktievänner på Hausse Bingo!

I dessa pandemi-tider så saknas det ju tyvärr en hel del alternativ för underhållning. Men vad gör man när man spelet alla brädspel hemma sjuttioelva gånger redan? Jo man kan stöpa om ett gammalt klassiskt spel till en modernare variant. Har du till exempel spelat Hausse Bingo?

Hela Sverige vill investera i aktier och i denna digitala värld så är det enklare än någonsin. Många är också duktiga och håller sig hemma istället för att riskera att sprida Covid.

Så det är förståeligt att många fått upp inte bara intresset för investerande utan nu även har tid till att faktiskt ta tag i det och prova på.

Ju fler det är som investerar ju fler är det också som haussar. Att haussa ett bolag betyder att man höjer det till skyarna. Ofta innebär det att personen Endast fokuserar på positiva saker och utelämnar negativa aspekter eller risker.

Så varför inte utmana en eller att par goda vänner på Hausse Bingo? Se vem av er som först kan samla en hel rad och bli krönt mästare av Hausse Bingo!

Allt ni behöver göra är att spara ned och/eller skriva ut bilden nedanför. Kom sedan överens om en kanal eller grupp att spela i och se vem som vinner!

Hausse Bingo

Hausse bingo aktier

Jag har inte hunnit patentera det här spelet ännu så det är fritt fram att dela tills dess sker. För olika svårighetsgrader kan man till exempel välja olika grupper på Facebook att spela Hausse Bingo i.

Lättaste svårighetsgraden heter Aktieraketer och den svåraste heter Utdelningsaktier.

———————–

Det här inlägget ska tas med en stor nypa salt och är bara på skoj. Läs riktiga inlägg på bloggen Här Istället.

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.