Veckorapport V 15 2022 – Rullar på i vanligt takt

Det har varit redigt skönt med långhelg och ännu härligare är det att våren är här på riktigt. Denna vecka blir det en kort veckorapport. Detta på grund av att det inte finns så mycket att rapportera om plus att jag mår lite krassligt. Men vi kikar in Veckorapport V 15 2022!

P2P-lånen hos Savelend

För mina P2P-lån så rullar det på i vanlig takt. Det har inte hänt så mycket här ännu denna månad. Det kommer vara rapporten som jag skriver nästa vecka som kommer visa på om det blivit en bra månad eller inte.

Lånen betalas ju av vid löning så i mellanveckorna sker det oftast inte så mycket alls på denna front. Men ett par lån har amorterats och lite kapital väntar på att återinvesteras. Hittills denna månad har de kommit in 13.93 kr i intjänad ränta.

Jag hoppas att den svarta stapeln är betydligt högre vid nästkommande veckas rapport.

Jag hoppas att stapeln är betydligt högre vid nästkommande veckas rapport.

Fonderna hos Savr

Portföljen med mina teknik, teknologi och AI-fonder går upp och ner varannan vecka känns det som. Denna veckan har bjudit på nedgång, men inte lika långt ner som veckan innan. Värdet är just nu på ca 17 000 kr och 1600 kr till kommer in på nästa måndag.

Med lite tur så kanske den här portföljen äntligen tar sig över 20 000 kr snart! Det vore en härlig milstolpe att passera.

Portföljen med mina teknik, teknologi och AI-fonder går upp och ner varannan vecka känns det som.

GratisPortföljen Veckorapport V 15 2022

Den största av mina publika portföljer tuffar på. Även om den går ned lite så är den fortfarande långt över index vilket jag är otroligt glad över. Det tar jag som ett bevis på att min satsning med Vermilion Energy har gått bra.

GratisPortföljen Veckorapport V 15 2022

Jag har köpt några fler aktier i SBB men har verkligen inte kommit in bra i den förvånansvärt volatila aktien. Det är dock inget som oroar mig, på lång sikt så tror jag att den kommer bli ett väldigt starkt innehav. I skrivande stund så är innehavet ner ca 20%.

En markant siffra i sig men jag ska ändå fylla på mer så jag hoppas att jag hinner göra det innan den drar iväg, om den nu drar iväg. Min uppfattning är att marknaden överreagerat på händelserna runt bolaget. Blankarrapporterna som jag läst verkar ärligt talat inte särskilt seriösa.

Man klagade till exempel på att bolagets namn är svårt att uttala, hur ska man ta det på allvar? Personer hos den värdelösa tidningen Dagens Industri verkar också ha någon slags personlig vendetta mot bolaget och dess ägare. Det kommer att bli riktigt intressant att se hur det hela artar sig framöver.

Personligen så räknar jag kallt med att bolagets kurs kommer ligga betydligt högre om en månad eller två. Men vi får vänta och se hur det blir med det.

Tack för att du läste inlägget ”Veckorapport V 15 2022 – Rullar på i vanligt takt”. Jag hoppas att du har en finfin vår och härlig vecka på börsen! Läs fler Inlägg Här.

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.