Veckorapport V 16 2022 – Köper mer SBB

Dags för Veckorapport V 16 2022! Veckan har bjudit på röda siffror på nästan alla fronter. Sånt är livet när börsen är sur. Jag har fått in 500 kr från cashback-erbjudanden till GratisPortföljen. Pengarna kommer att investeras i SBB under veckan som kommer.

Även denna helgs rapport blir kort och kompakt, detta då jag fortfarande är krasslig. Plus att det är vad jag kallar en mellanvecka innan löning. Nästa rapport kommer att ha mer att bjuda på, hoppas jag.

P2P-Lånen hos Savelend

Min portfölj med P2P-lån på Savelends plattform ligger fullt investerad. Nästa vecka ska det börja trilla in avbetalningar på lånen. Jag håller givetvis tummarna för att detta sker utan kreditförluster, men vi får se hur det går.

På måndag sätts det in 1500 kr till på plattformen, det är mitt automatiska månadssparande där som rullar på smidigt av sig självt. Plus att alla återbetalningar och amorteringar kommer att återinvesteras i lånen. Portföljen bör då nå upp till cirka 13 500 kr i värde.

Missa inte att hämta din välkomstbonus om du också vill börja investera i P2P-lån: Välkomstbonus för Savelend P2P-Plattform.

spacer

Fonderna Veckorapport V 16 2022

Här har det varit rött, kan man lugnt säga. Portföljen är nere på en all time low och det vore surt om det inte vore för att det handlas mer fonder nästa vecka. Om det ändå ska vara rött och låga kurser så får det gärna vara det vid löning.

Detta eftersom att jag då får fler fondandelar för pengarna. Visst, det hade varit roligare om grafen gick rakt upp istället, men jag bådar min tid och fyller på. Förr eller senare så räknar jag med att detta ska vända upp riktigt fint.

Investera i fonder till lägre priser hos Savr, precis som jag gör: Savr vs Avanza.

Fonderna Veckorapport V 16 2022

Ska handla mer SBB till GratisPortföljen

Efter att ha toppat på en ny all time high nyligen så har portföljen gått i sidled. 500 kr ligger väntande på att omsättas i nya aktier, det blir köp i SBB för hela slanten. Det är ett bolag som jag tror starkt på kommande år. Trots att det ser trist ut för bolagets kurs just nu.

500 kr ligger väntande på att omsättas i nya aktier, det blir köp i SBB för hela slanten.

Största innehavet Vermilion Energy har svängt kraftigt senaste veckan. Priserna på olja och gas får kursen att fluktuera en hel del. Så här ser läget ut för portföljens innehav just nu:

När Vermilion svänger så gör portföljen det eftersom att det är det i särklass största innehavet. Bolaget har onekligen gått starkt på senare tid men jag tror att det finns mer att hämta. Det är snart dags för deras nästa kvartalsrapport som jag hoppas bjuder på bra nyheter.

Tack för att du läste inlägget ”Veckorapport V 16 2022 – Köper mer SBB”, Läs Fler Inlägg Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen
0 0 votes
Article Rating
Följ
Notiser av
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x