Why I KISS Invictus MD Strategies Corp Goodbye

Jag skrev tidigare ett inlägg om Invictus MD Strategies Corp som jag ansåg vara undervärderat. Orkade man köpa aktien med vetskapen om risken kring väntan på licenser så kunde det gynna sig men risken var inte obefintlig. Men efter att man signat upp Gene Simmons som någon slags företrädare så känner jag bara, nej.

Gene Simmons och cannabis? Nej någon måtta får det vara. Det här draget känns så desperat att jag inte vet var jag ska börja beskriva det.

Att man även ändrar sin ticker till GENE känns bara så oseriöst så att jag idag har valt att sälja Invictus MD Strategies Corp.

Jag hade som sagt inga problem med bolaget innan då jag ansåg det vara undervärderat, mest tack vare väntan på licens. Min plan var att köpa den, lägga aktierna i skrivbordslådan som man säger för att vänta ut positiva eller negativa nyheter.

Men efter det här draget med att anställa Gene Simmons som frontfigur så trycker jag på stopp. Det är dags att omplacera pengarna om jag inte tar ut summan för att använda på resan i Thailand.

Gene Simmons må äga 2 631 141 aktier i Invictus men vad spelar det för roll? Hur ska han tillföra Invictus något som man inte redan har inom cannabissektorn?

Eftersom att jag inte tror på draget eller idén så väljer jag därför att sälja av Invictus. Visst förändrar det här direkt inte deras fundamenta och potential men det känns bara så pass oseriöst. Snoop Dogg och Trailer Park Boys kan jag på något sätt förstå, men Gene Simmons?

Aphria däremot har tagit mycket stryk och efter goda nyheter kring köpet av Nuuvera samt dagens nyhet om avtalet med Argentina så tror jag att pengarna placeras bättre där. Då slipper jag även osäkerheten kring licensen.

Vi får se om det blir köp eller om jag avvaktar lite men nu har jag åtminstone sålt av Invictus.

Mitt tidigare inlägg om bolaget hittar du Genom att klicka här.

Källa / Läs Mer

1 thoughts on “Why I KISS Invictus MD Strategies Corp Goodbye

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.