Canopy Growth Corp samarbetar med cannabisikon

Vill man ha ultimat exponering så bör man samarbeta med stora ikoner inom sin sektor. Det har Canopy Growth Corp tillsynes insett och man har nu inlett ett samarbete med en väldigt känd skådespelare som definitivt förknippas med cannabis. 

Det är ingen mindre än självaste Seth Rogen som Canopy Growth Corp har inlett ett samarbete med. Seth Rogen är en välkänd brukare och förespråkare av cannabis.

Tack vare filmer som Pineapple Express så blev han snabbt en ikon inom cannabiskulturen. Han har nu alltså gått ihop med manusförfattaren Evan Goldberg för att lansera ett cannabismärke som heter Houseplant.

Tillsammans så har skådespelaren och manusförfattaren startat ett eget bolag baserat i Toronto för att kunna lansera och marknadsföra sin produkt. Ett smart sätt, förmodar jag, att gå runt lagarna om att kända personer inte får göra reklam för eller marknadsföra produkter som innehåller cannabis.

Florida upphäver förbudet mot rökbar cannabis

Av bolaget Houseplant så har Canopy Growth Corp köpt upp 25% samt investerat kapital för att bolaget skall kunna få sitt jobb gjort. Man har inte släppt särskilt mycket mer finansiell information än så i dagsläget.

Canopy Growth Corps roll som delägare blir att bland annat förse Houseplant med anläggningar, kunskap och infrastrukturen som behövs för att göra ett bra jobb.

Houseplant räknar med att påbörja försäljning av torkad cannabis i form av sin Houseplant Sativa strain inom British Columbia så tidigt som nästa månad.

Den strainen, sortens cannabis, kommer att följas av dels en hybridstrain men även indicastrains, färdigrullade jointar och kapslar med cannabisgel i. Företaget siktar på att etablera sig inom den nationella marknaden till att börja med.

Seth Rogen uttalade sig och sade då bland annat att det här är någonting som han har jobbat med i det skymda i åratal och att han är väldigt glad över att projektet nu blir verklighet,

Det ska bli väldigt spännande att se vad samarbetet kan leda till och vad för slags extra exponering det kan ge Canopy Growth Corp. Seth Rogen bör ha en gedigen bas av fans som förhoppningsvis kommer att vilja köpa hans produkter.

Hatten av till Bruce Linton som har knutit till sig ett väldigt stort namn inom cannabiskulturen.


Har du läst mitt inlägg om en Ny investeringsmöjlighet hos Trine?

handla courtagefritt på svenska börsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.