Canopy ska listas på NYSE!

Redan igår kom beskedet kring Canopy Growth Corps ansökan om att listas på NYSE, världens största börs. Ansökan är godkänd och aktien har gått som tåget. Den slutade på nästintill 10% uppåt igår efter att redan ha gått bra ett par dagar i sträck.

Kursen ligger nu väldigt nära sin all time high och med det momentum som nu byggts upp så lär den fortsätta uppåt idag, åtminstone vid öppning.

Canopy Growth Corp håller på att göra det som många bolag bara kan drömma om. Man går från klarhet till klarhet och ska snart få sitt erkännande för det hårda jobbet man har gjort.

Att listas på NYSE kommer påverka hela cannabismarknaden positivt tack vare ökade volymer, intresse och legitimitet.

Datumet för listningen väntas bli i slutet på maj så där ligger NYSE inte på latsidan. Otroligt roligt för främst Canopy Growth Corp men också för hela sektorn.

Med tanke på hur nära vi är till omröstningen så var det perfekt timing att ansöka om listning nu.

Canopy Growth Corp har nu markerat tydligt att man är på god väg att bli dominerande inom sektorn. Man förväntas ta minst 20% av marknaden för rekreationellt bruk av cannabis och det bör i sin tur betyda stora volymer i kassakistorna.

Det är härligt att se ett innehav gå så pass starkt som Canopy Growth Corp gör just nu. Som aktieägare i Canopy Growth Corp så är jag väl inte hundra procent objektiv men det känns väldigt bra att bolaget levererar på så många sätt just nu.

Bara omröstningen går igenom så kan jag tänka mig att det blir ett riktigt härligt slut på 2018. Canopy drar iväg från Aurora just nu och i mina ögon så är det ingen tvekan om vilket bolag som leder racet, trots att jag äger aktier i bägge bolagen.

Källa


Tack för att du läste ”Canopy ska listas på NYSE!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.