Köprek för Aphria och två nyheter från OrganiGram

Aphria har fått en köprek men köpreken kommer från en källa som inte är objektiv. Samtidigt så har OrganiGram släppt två nyheter. En person har lämnat deras styrelse plus att man har släppt en APP som fungerar på flera plattformar för sina patienter.

Köprek för Aphria

Köprekar är nästan alltid roliga när man äger en aktie. Trots att just den här köpreken kommer från en källa som inte är objektiv så tänkte jag ta upp den. Det är analytikern Noel Atkinson hos Clarus som köprekar cannabisbolaget Aphria.

I samband med det så menar han också att kursen borde röra sig mot 22.75 CAD och att det skulle finnas runt 100% uppsida därifrån. En bra köprek, men vem kommer den ifrån?

Noel Atkinson är väl bekant med Andy Defrancesco som i sin tur har väldigt nära band med ledningen i Aphria. Därför så får man nog ta köpreken med en nypa salt.

Spacer

OrganiGram släpper två pressmeddelanden

En person har lämnat OrganiGrams styrelse och det var Dr. Mitton som lämnade. Jobbet med att ersätta honom håller på just nu. Jag kunde inte se varför han lämnar men det verkar vara en erfaren person man förlorar.

Greg Engel, OrganiGrams VD tackade honom för tiden som han spenderat hos bolaget:

”We would like to thank Dr. Mitton for his significant contributions to Organigram and wish him continued success,”

Utöver det så har bolaget också släppt en multi-plattforms APP för sina patienter. Målet med den är helt enkelt att underlätta för patienter när de ska få information om produkterna och när de ska lägga sina beställningar.

Patienterna kommer alltså kunna beställa medicinska produkter och tillbehör, hantera sina patientprofiler, få en överblick över tidigare orders, läsa nyheter samt pressmeddelanden och kommunicera med sina handläggare.

Allt som gör det smidigare och bättre för patienterna tycker jag är bra och förhoppningsvis så har de lagt ned tid på att få appen att fungera som den skall.

Greg Engel säger följande om appen:

”When it comes to managing their medication, patients have indicated to us that convenience and ease are important to them. This new tool gives patients greater ease of control over their wellness plans,”

”We want our patients to know that in this post-adult recreational world, Organigram is committed to supporting them. It is our hope that this tool makes medical cannabis even more accessible to our patients who prefer a mobile tool,”

Appen är gratis och finns tillgänglig både för iOS och Android-telefoner.


Läs om: Cannabis öppnar dörren för psykedelisk medicin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.